Calle Sterner och Tobias Karlssons privata relation

Calle Sterner och Tobias Karlsson
Calle Sterner och Tobias Karlsson har under flera års tid setts dansa i TV4-succén Let's dance.
Nu avslöjar Tobias att duon fann varandra under programinspelningar och berättar även hur den okända relation till dansaren ser ut idag. – Han har så många otroligt fina kvalitéer, säger Tobias.
Annons

Det har varit en annorlunda säsong av Let’s dance under våren. Detta på grund av coronaviruset som satt flera hinder för TV4:s succéprogram. Efter att deltagarna tvingas ta en paus från dansandet kom tillslut säsongen igång och på fredagkvällen var det äntligen dags för final. Sussie Eriksson, 57, och Calle Sterner, 31, mötte John Lundvik, 37, och Linn Hegdal, 24, i kampen om titeln som årets vinnare.

Annons

Någon som däremot inte varit med i årets säsong är Tobias Karlsson, 43. Proffsdansaren som under många års tid synts i tv-rutan under fredagarna beslutade sig för att hoppa av programmet inför denna säsong. När Hänt når honom innan finalen berättade han vem han hejar på.

Annons

– Linn och Calle, dem är ju fantastiska bägge två och Sussie är så likeable. John har gjort en väldigt bra resa. Han började ju inte så starkt men det blir nog en superkamp i finalen. Jag håller på Calle och Sussie, säger han.

Verkliga relationen mellan Tobias och Calle

Tobias Karlsson och Calle Sterner har båda varit med i flertal säsongen av programmet och syns ofta skratta tillsammans i studion. Förra året tävlade de dessutom mot varandra i finalen av programmet. Men hur ser deras relation egentligen ut?

– Calle är en av mina absolut bästa vänner. Han finns när man verkligen behöver honom, han är en supersuperkompis verkligen. Vi har jobbat så mycket tillsammans också, säger Tobias och fortsätter:

– Han har så många otroligt fina kvalitéer. Han är både en god vän men också en otroligt begåvad dansare och kommer med otroligt bra feedback på saker och ting.

Annons
Let
Calle och Tobias tävlade mot varandra i finalen 2019. Foto: Claudio Bresciani/TT

Träffades genom Let’s dance

Duon som idag är nära vänner fann faktiskt varandra genom sin medverkan i TV4-programmet.

– Vi kände till varandra innan men vi lärde känna varandra genom Let’s dance. Sen riktigt på djupet var det när han var med i mitt danskompani och vi var på turné i sex års tid egentligen och showade ihop.

– När man står på scenen och så blir det ännu djupare. Vi har verkligen fått lära känna varandra på djupet och så umgås vi privat också. Det är en väldigt väldigt fin vänskap.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Cecilia Liljeton/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…