Isabella ”Blondinbella” Löwengrip förkrossad: ”Blivit dumpad”

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrips egna ord efter tuffa beskedet: "Blivit dumpad".
Annons

Isabella ”Blondinbella” Löwengrips karriärresa är en framgångssaga utan dess like. Den 28-åriga affärskvinnan som utsågs till Näringslivets mäktigaste kvinna 2018 hoppade av gymnasiet som 16-åring för att satsa på sina företag och idag menar varumärkesexperter att hennes varumärke är värt minst 100 miljoner kronor.

Men på det privata planet har Isabella haft det tufft. Hon har nyligen genomgått en kris efter att ha upptäckt att hennes dåvarande partner undanhållit saker för henne som sårade henne djupt, något hon delat med sig av mycket på bloggen .

Annons
Annons

Och nyligen skrev uppdaterade hon för sina läsare om ett nytt bakslag.

”Jag har haft en tuff vecka. Landat från NYC i måndags (hej jet lag), ställt ultimatum på en släktmedlem, avslutat en destruktiv relation, en nära kollega har bestämt sig för att byta jobb efter många år ihop och jag fick samma känsla som att vara 16 år igen och känna mig dumpad. Jag som alltid tar allt rationellt i vanliga fall blev nästan förkrossad känslomässigt”.

Flera läsare undrar om det möjligtvis är parhästen Pingis Hadenius som valt att göra sorti. Så sent som förra veckan avslöjade Pingis nämligen att hon är gravid. Och insatta läsare känner säkert till att hon huserar på Gotland, vilket såklart kan göra arbetslogistiken lite knepig med småbarn inblandade.

Isabella tiger dock som muren, men att hon tagit beskedet hårt råder det inga tvivel om.

Annons

Isabellas privatliv har varit väldigt omskrivet den senaste tiden och så sent som i januari avslöjades det att hon plötsligt hade beslutat sig för att bryta med livvakten Magnus Andersson.

– Vi kommer varandra för nära personlighetsmässigt och det var hon som avslutade samarbetet, sa livvakten i Expressen.

Och dessförinnan avlöste rubrikerna varandra i samband med Isabellas uppbrott från expojkvännen och företagaren Hampus Jarlbo, 28.

”När livet känns komplett vänder det plötsligt och blir becksvart. Det har inträffat en sak som gjort att Hampus och jag inte ses mer och av vissa anledningar behöver jag gå ut med det nu”, skrev hon på bloggen i november.

Annons

Senare hävdade Isabella att Hampus misslyckade miljonaffärer hade lett till att kriminella personer sökt upp henne vid lyxvillan på Lidingö. I samma veva valde hon därför att fly landet med barnen Gillis, 5, och Sally, 4, som hon har med exmaken Odd Spångberg, 31.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT, IVARSSON JERKER/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…