Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Blodiga dramat: Boyzone-stjärnans fru huggen med gaffel

28 aug, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Ronan Keatings fru Storm har blivit huggen med en gaffel i ansiktet av deras son Cooper.
Vad som skulle bli en vanlig familjemiddag slutade på akuten för den tidigare Boyzone-medlemmen Ronan Keatings fru Storm. Vad som hände? Deras son Cooper högg henne med en gaffel i ansiktet!
Annons

Den tidigare Boyzone-stjärnan Ronan Keating, 41, befinner sig just nu på en stor turné i Asien. Med på turnén är också hans fru sedan tre år, Storm Keating, 36, och deras son Cooper, 15 månader. Men en vanlig familjemiddag i Singapore förra veckan slutade med ett blodigt drama! Cooper lyckades i ett obevakat ögonblick få tag i en vass gaffel och högg sin mamma i ansiktet med den.

“Här hamnar man klockan två på morgonen när din minsting knyckt en gaffel från middagsbordet och du inte var snabb nog att ta tillbaka den”, skriver Storm Keating på sin Instagram och delar med sig av sitt ihopsydda och svullna ögonbryn.

I en annan bild, några dagar senare, sitter hon på stranden med Cooper.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Bär mina stygn med stolthet”, konstaterar hon då.

Ronan Keating var under 90-talet med i pojkbandet Boyzone och rönte stora framgångar världen över tillsammans med bandkollegorna Keith Duffy, 43, Michael Graham, 46, och Shane Lynch 42, och Stephen Gately. Den sistnämnda avled 2009 efter ett akut lungödem till följd av ett medfött hjärtfel.

Annons

“Vi är fullkomligt knäckta av saknaden över vår vän och bror, Stephen. Vi har delat underbara stunder tillsammans under åren och vi såg alla fram emot att dela många fler. Stephen var en vacker människa i kropp och själ. Han gjorde våra liv ljusare och för alla hans vänner världen över. Vår kärlek och medkänsla går till Andrew och Stephens familj. Vi älskar sig och kommer att sakna dig för alltid, “Steo””, skrev gruppen i ett gemensamt uttalande efter dödsfallet.

Stephen Gately blev bara 33 år och efterlämnade sig maken Andrew Cowles.

FOTO: IBL

Annons