Bilden på Jocke och Jonnas dotter får fansen att tappa hakan

Fansen tappar hakan av bilden på Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle.
På Instagram har Joakim och Jonna Lundell delat en bild där deras dotter har ett filter på sig som gör att hon ser gammal ut. Bilden har fått hundratals följare att reagera.
Annons

Lunabelle Lundell är endast ett halvår gammal och har redan över hundra tusen följare på Instagram. Föräldrarna och Youtube-stjärnorna Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 25, startade upp Instagram-kontot bara några dagar efter att dottern kom till världen.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Snabbt hade Lunabelle över 70 000 följare, men bara en dag senare raderade de plötsligt kontot.

Annons

”Jag och Jonna har tänkt mycket ikväll och pratar! Vi har nu tagit bort Instagram-sidan vi gjorde där vi tänkte posta bilder på våran sötnos Lunabelle! Vi är så otroligt stolta och ville bara visa världen hur underbar hon är. Men det var ett dåligt val av oss!”, skrev Joakim på sin Instagram story och avslutade med:

”För att ha en egen sida för henne var ett dåligt val! Något jag snabbt kände efteråt, och efter några timmar rann känslan över och jag var tvungen att ta bort den helt och hållet. Hoppas ni förstår och respekterar beslutet!”.

Efter en månad ändrade sig dock paret och skapade återigen ett Instagram-konto med dotterns namn.

”Vi har valt att starta detta konto igen pga alla dessa bilder lägger vi upp på våra andra sociala medier i alla fall så varför inte samla allt på samma konto för de som är intresserade av bebis”, skrev Jonna Lundell på sin Instagram.

Sedan dess har Joakim och Jonna varit flitiga på att uppdatera Instagram-kontots bildflöde, som nu följs av 171 000 personer.

Annons

Följarna i chock efter Lunabelle med filter

På Lunabelles Instagram-konto har Joakim och Jonna Lundell nu delat en bild på dottern där hon har ett filter som gör att hon ser ut som en gammal människa i ansiktet – och kommentarsfältet fylls nu av reaktioner från fansen. Många roas av den söta bilden på Lunabelle där hon ler stort och har rynkor i ansiktet, vilket även föräldrarna verkar göra då bildtexten lyder: ”Hahahah”.

”Haha vad gammal hon har blivit”, kommenterar en person följt av skrattande emojis och hjärtan.

Annons

”Hon kommer ju bli söt som tant”, konstaterar en annan.

Vissa följare fick en smärre chock av bilden och förklarar att de tycker att filtret får Lunabelle att se lite läskig ut.

”Hon blev jätteläskig ju!!”, skriver en.

Annons

”Shit blev rädd när jag såg inlägget”, skriver en annan och följer upp med en rad skrattande emojis.

View this post on Instagram

HAHAHAH 😂

A post shared by Lunabelle Lundell 👶🏼👣 (@lunabellelundell) on

FOTO: TT/Fredrik Sandberg, TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…