Biggest loser-Zandra Östergren avslöjar gravidlyckan

Zandra Östergren i Biggest loser
Zandra Östergren är gravid med sitt och maken Jimmy Holmgrens andra gemensamma barn.
Nu berättar Biggest loser-profilen om bebislyckan.
– Det är sååå fantastiskt!, skriver hon i ett meddelande till Hänt.
Annons

Det var i TV4:s populära realityprogram Biggest loser som tittarna fick lära känna Zandra Östergren, 34. När inspelningarna var över fattade Zandra ett tufft livsbeslut – hon bestämde sig för att skilja sig från den man hon hade varit tillsammans med i nästan 15 år. En av orsakerna till uppbrottet var Zandras tidigare drogmissbruk.

Annons

– Under min tid på slottet insåg jag hur självisk jag har varit. Han har varit väldigt medberoende till mig och jag har varit väldigt manipulativ för att få igenom allt. Jag kände att nu vill jag inte såra honom mer. Det var för hans skull också, sa Zandra Östergren till Hänt efter Biggest loser.

Träffade kärleken på nytt i Jimmy Holmgren

Sommaren 2017 träffade Zandra Östergren kärleken på nytt i Jimmy Holmgren, 30. Paret blev snabbt sambor, fick dottern Vendela, 1, och förlovade sig. I somras var det äntligen dags för bröllop.

Annons

– Det känns jättebra. Äntligen, känner jag! Han friade ju för 1,5 år sedan och vi skulle gifta oss förra sommaren, men då var jag väldigt gravid. Så tänkte vi att vi skulle gifta oss när hon var sex veckor, men vi insåg ganska fort att vi inte skulle palla det. Så då blev det nu istället, sa Zandra Östergren till Hänt efter bröllopet och fortsatte:

– Det var jättefint. Vi var väldigt nervösa. När ringarna skulle på var det skakigt.

Zandra Östergren om gravidlyckan

I ett inlägg på Instagram avslöjar Zandra Östergren nu att hon och maken Jimmy Holmgren väntar sitt andra gemensamma barn.

Annons

”Okej, vecka 16 är snart slut och Buddah här känner äntligen av små rörelser från bäbisen. Älskar att vara gravid”, skriver Biggest loser-profilen till en bild på bebiskulan.

I ett meddelande till Hänt berättar Zandra Östergren om gravidlyckan.

”Det är sååå fantastiskt! Gått från att inte kunna få barn till att få 2 barn väldigt tätt, helt galet! Jag har mått bra förutom en del illamående. Bäbisen är beräknad 5:e maj och om 3 veckor ska vi göra ultraljud och ta reda på om det är en flicka eller pojke”, skriver hon.

Annons

FOTO: TV4, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…