Biggest loser-vinnaren Pernilla Skoglund är gravid

Biggest loser-Pernilla Skoglund gravid
Ett år efter vinsten i Biggest losers hemmafinalen jublar Pernilla Skoglund igen – hon är nämligen gravid. Något hon aldrig tidigare vågat drömma om på grund av en sjukdom hon drabbats av. ”Jag hade gett upp tanken att bli gravid, jag har inte velat ta besvikelsen”, berättar hon för Hänt.
Annons

För ett år sedan vann Pernilla Skoglund, 38, hemmapriset i Biggest loser 2018. Nu meddelar hon att det finns ett helt nytt kapitel i livet att fira – hon är gravid!

”Tänk att ibland vet man inte vad man vill ha förens man är nära att få det! Hoppas sommaren går av bara farten och att oktober är här fortare än fortast!”, skriver Pernilla på Instagram.

Annons

Där delar hon även med sig av en ultraljudsbild och avslöjar att hon redan är i vecka 18, den lilla bebisen är beräknad att födas i oktober.

Annons

Det blir Pernilla Skoglund och maken Jens Olssons första barn, sedan tidigare har de två katter som hon skojar är lätt skeptiska till nytillskottet.

”Får ju inte glömma att vi redan idag har två bäbisar och de verkar än så länge lite skeptiska till ett lillasyskon! Men det är ju så nytt så vi ger dem tid”, skriver hon på Instagram.

Blev gravid trots hormonsjukdomen PCOS

För Hänt berättar Pernilla Skoglund att hon efter Biggest loser ändrat hela sitt liv. På ett år har hon sagt upp sig från sitt jobb, gift sig med maken – och vågat försöka skaffa barn.

– Jag har alltid haft hormonrubbningen PCOS och ätit p-piller för det. Jag hade gett upp tanken att bli gravid, jag har inte velat ta besvikelsen att det kanske inte skulle kunnat gå. Men så efter Biggest loser kände jag ”nej, vi prövar det här ändå”. Och det tog sig med en gång, berättar hon.

Annons

Pernilla anade redan innan hon gjorde ett graviditetstest att hon kunde vara gravid, detta på grund av att hon upplevde flera av de vanliga symptomen. Men när hon väl såg på stickan brast känslorna.

– Jag började gråta förstås, säger hon och fortsätter:

– Det var svårt att ta in när man på något vis inte trott att det skulle gå så lätt. Jag är ändå 38 år och inte velat försöka tidigare för att inte bli besviken. Nu känns det som att det här är vad jag alltid velat men inte vågat försöka.

”Tuffa veckor det första”

Första halvan av graviditeten har varit kännbar för Pernilla. Framför allt har tröttheten var slående.

Annons

– Det var tuffa veckor det första, men nu mår jag bra. Jag har varit väldigt trött, så där så man nästan kan somna ståendes, säger hon.

Framför allt tackar hon sin medverkan i Biggest loser för de stora förändringarna hon har vågat göra.

– Jag kände innan att jag inte levde så som jag ville göra.

När finalen spelades in i januari 2018 noterade Pernilla Skoglund en viktnedgång på 43,3 kilo.

– Nu har jag inte orkat hålla i det, jag har gått upp hälften vad jag gick ner. Men jag har inte trillat tillbaka till mina gamla vanor där jag satt hemma och tyckte synd om mig själv. Jag mår så mycket bättre nu, säger Pernilla.

Annons

 

 

FOTO: TV4, privat

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…