Bianca Ingrossos vändning efter insikten: ”Börjar fallera”

Bianca Ingrosso om frustrationen: ”Min kropp börjar fallera”
I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld uttrycker Bianca Ingrosso sin frustration över en insikt om sig själv.
– Kroppen börjar fallera, förklarar hon.
Annons

Bianca Ingrosso, 24, syns nu i den sjätte säsongen av familjens realityserie Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay. Säsongen är inspelad i våras och i den får tittarna se hur Bianca återförenas med pojkvännen Phillipe Cohen, efter att paret valde att gå skilda vägar under vintern.

Annons

Tittarna har bland annat kunnat se Biancas pappa Emilio Ingrosso tala ut om vad han anser om återföreningen mellan dottern och pojkvännen.

– Du kan hälsa honom att jag tänker ha ett snack med honom. Och att om han gör det här en gång till, så är han inte längre välkommen i den här familjen, har Emilio Ingrosso sagt i programmet.

Annons

När paret var i från varandra började Bianca Ingrosso gå ut och festa en hel del ihop med sina vänner, något hon pratat en del om i podcasten Har du sagt A får du säga B som hon tidigare drev ihop med vännen Alice Stenlöf.

I kvällens avsnitt ska Bianca Ingrosso och hennes assistent Lovisa Worge träna med en personlig tränare, det på grund av att Bianca anser att hennes livsstil tagit hårt på henne.

– Jag festar ju otroligt mycket nu, jag känner att kroppen börjar fallera, säger hon i Wahlgrens värld och fortsätter skämtsamt:

– Vad är det som håller på att hända? jag har ju dansat som en gris ute på nattklubbarna. Jag har ju liksom gått upp och ner från VIP:en i tre månader.

Annons

”Värsta jag varit med om”

Innan träningspasset är Bianca Ingrosso oerhört peppad, men annat är det när passet är över.

– Det här var det värsta jag varit med om. Varför vill alla människor träna hela tiden? säger Bianca efteråt.

Wahlgrens värld sänds torsdagar klockan 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

FOTO: TT, Kanal 5/Dplay

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…