Bianca Ingrossos oro efter plötsliga hjärtproblemen

Bianca Ingrossos hjärtproblem
Bianca Ingrosso fick hjärtkramper och uppmanades åka in till akuten.
Trots det valde Wahlgrens värld-profilen att stanna hemma.
– Jag ringde mamma och hon blev dödsrädd och åkte hem till mig, berättar hon.
Annons

Bianca Ingrosso, 24, har blivit en av Sveriges största influencers. Hon når ut till hundratusentals följare på sina sociala medier och på Youtube har hon över 300 000 prenumeranter. 

I sin senaste vlogg får man följa med henne och assistenten Lovisa Worge när de sitter i en bil på väg till olika möten. Bianca berättar då att hon två gånger den senaste veckan har fått ordentliga kramper i hjärtat. 

Annons

– Jag hade så ont att jag hade svårt att andas och hyperventilerade typ, berättar hon.

Annons

Bianca Ingrosso ringde läkare

Bianca säger att hon inte är en person som i vanliga fall blir orolig och att hon den senaste tiden lidit av flera krämpor som hon inte gjort något åt. Men den här gången blev hon rädd. Därför ringde Wahlgrens värld-profilen till slut upp en läkare via en app på mobilen. 

– Han bara ”ok det här kan inte jag hjälpa dig med. Du måste lägga på nu och åka in till akuten. Kommer det en till kramp inom en halvtimme så ringer du ambulans”, återberättar Bianca i bilen. 

Annons

Men Bianca Ingrosso trotsade läkaren och valde att istället lägga en värmekudde över bröstet. Efter en och en halv timme kände hon sig bättre. Hon säger dock att skulle det hända en tredje gång på samma vecka så kommer hon att åka in till akuten. Läkaren trodde att det eventuellt kunde röra sig om en allergi och att hon skulle behöva en adrenalinspruta rakt in i hjärtat. Bianca erkänner att hon blev skakad och ringde sin mamma Pernilla Wahlgren, 51, för att få stöd.

– Jag ringde mamma och hon blev dödsrädd och åkte hem till mig. 

Ilskan från följarna efter beslutet

I kommentarsfältet under videon är flera följare ordentligt upprörda över att Bianca Ingrosso inte lyssnade på läkarens råd. Många är även oroliga för hennes hälsa. 

Annons

”Om en läkare säger till dig att du måste åka till akuten. DÅ ÅKER DU TILL AKUTEN! asså snälla vet att man alltid tänker att nått aldrig kommer hända en själv men hjärtkramper ska man inte leka med, kan gå riktigt jävla illa”, skriver en person.

”Eeeh, snälla åk in till akuten om du känner det igen eller far till läkare för att ta reda på det var.” skriver en annan.

”Ångestanfall/stress kan ge bröstsmärta men tycker absolut du ska söka akut om du får bröstsmärta igen! Det ska man inte ta lätt på”, skriver en tredje.

Vi hoppas att Bianca inte råkar ut för det igen!

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…