Bianca Ingrossos känslosamma ord om sin barnlängtan

Bianca Ingrosso längtar efter barn.
Bianca Ingrosso är barnsugen – och är säker på att hon vill ha en dotter först.
I en video på Youtube berättar hon om sin längtan.
– Jag längtar efter henne så mycket, säger hon.
Annons

Bianca Ingrosso, 24, är en av Sveriges mest framgångsrika influencers. Hon har slutat blogga, men har ett Instagram-konto med över en miljon följare och en Youtube-kanal med 311 000 prenumeranter. I en intervju med Dagens industri tidigare i år avslöjade Bianca att hon kan få upp till 200 000 kronor för en sponsrad bild.

Annons

I slutet av förra året valde Bianca Ingrosso att ge sig in i skönhetsbranschen när hon lanserade sitt egna varumärke Caia Cosmetics. Det blev minst sagt en stor succé. När sminkmärket lanserades förra året kraschade hemsidan på grund av överbelastning på bara några sekunder.

Men Caia Cosmetics har även åkt på bakslag. Varumärket har nämligen fällts efter att Sveriges Kvinnolobby anmält annonser till Reklamombudsmannen, då de ansett innehållet vara både könsdiskriminerande och sexistiskt.

Annons

Bianca Ingrossos stora barnlängtan

Nu har Caia Cosmetics publicerat en video på Youtube där tittarna får hänga med bakom kulisserna till fotograferingen för varumärkets nya parfym. Bland annat filmar de när Bianca Ingrosso sminkas och fotograferas.

I videon frågar kameramannen hur hon mår.

– Det är måndag och det har varit helg, säger hon och fortsätter:

– Jag har ägglossning just nu. Det är inte det bästa när man fotar och filmar.

Annons

När kameramannen frågar varför det inte passar sig förklarar Bianca Ingrosso utförligt:

– Jo, men det är ju i underkläder. När man har ägglossning så är det nummer ett: kroppens sätt att tillkalla männen, nummer två: så skriker kroppen att man vill ha ett barn. Så känslorna är överallt och ingenstans, säger hon i videon.

De börjar då prata om att Bianca Ingrosso ”saknat sin framtida dotter” i helgen. Hon instämmer då och berättar om sin barnlängtan.

– Jag tänker på henne hela tiden. Jag vet att jag kommer få en tjej först. Jag grät i helgen för jag längtar efter henne så mycket, säger Bianca Ingrosso i videon.

FOTO: TT/Carolina Byrmo, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…