Bianca Ingrosso om förändrade relationen med Benjamin Ingrosso

Bianca Ingrosso och benjamin ingrosso
Nyligen flyttade Benjamin Ingrosso hemifrån.
Nu berättar systern Bianca Ingrosso om hur deras relation har förändrats sedan dess.
Annons

Artisten Benjamin Ingrosso, 22, har en gedigen musikkarriär bakom sig. 2018 vann han Melodifestivalen med låten Dance you off, och efter det har han och kollegan tillika vännen Felix Sandman, 20, turnerat genom hela Sverige.

När Hänt träffade Benjamin på Rockbjörnen i augusti berättade han att han var på väg att flytta hemifrån. Han såg då på den kommande flytten med skräckblandad förtjusning, men förklarade att det var ett stort och viktigt steg att ta.

Annons

– Flytten känns läskig men kul som fan. Det kommer många steg man måste ta i livet och detta är ett viktigt steg i att bli vuxen, även om jag såklart kommer sakna mamma, sa Benjamin.

Annons

Pernilla Wahlgren om Benjamin Ingrossos flytt

När Hänt träffade mamma Pernilla Wahlgren, 51, avslöjade hon att flytten inte riktigt blev som varken hon eller sonen hade tänkt sig

– Han har inte flyttat in själv än, han har bott i sina kompisars lägenhet för han tyckte det var fett ensamt så vi får väl se hur det blir framöver, berättade Pernilla.

Även hans syster Bianca Ingrosso, 24, berättar att brorsan mestadels sover hos kompisar till familjen.

– Flyttat hemifrån? Nej, han bor hos Jacob och Melina. Eller han har en lägenhet men han bor inte där, säger hon till Hänt.

Sover hos storasystern Bianca Ingrosso

När Benjamin Ingrosso inte bor hos kompisarna så sover han mer än gärna över hos Bianca.

Annons

– Igår sov han hos mig och vi ses hela tiden. Våra bästa vänner är allas bästa vänner så vi ses nästan för ofta, säger hon och skrattar.

Dessutom ringer han titt som tätt och den senaste tiden har syskonen kommit närmre och närmre varandra. Flytten hemifrån har bara varit bra för deras relation berättar Bianca.

– Ja verkligen. Vi ses oftare nu, vi är obehagligt nära, säger hon.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Fredrik Sandberg

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…