Bianca Ingrosso om Benjamins stora förändring: ”Gråter”

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso släpper nytt album.
Nu avslöjar hans storasyster Bianca Ingrosso en stor förändring som han har gått igenom i och med det.
Annons

Artisten och tv-profilen Benjamin Ingrosso, 22, har blivit en av Sveriges mest populära artister. Efter vinsten i Melodifestivalen 2018 har karriären gått spikrakt uppåt och under årets Rockbjörnen i augusti tog han hem priset som årets manliga artist för andra året i rad.

Benjamin Ingrosso flyttar hemifrån

Framgången i karriären ledde Benjamin till USA och Los Angeles, där han länge tillbringade en stor del av sin tid. Han skrev nya låtar, bland annat hitsingeln Costa rica. Men sedan en tid tillbaka har Benjamin Ingrosso återvänt till Sverige där han har turnerat land och rike runt med sina hits.

Annons
Annons

Tidigare ville han inte skaffa en egen lägenhet i Sverige eftersom att han nästan aldrig var här, men så i somras så var det äntligen dags. Han lämnade mamma Pernilla på Lidingö och flyttade in till stan.

Annons

– Flytten känns läskig men kul som fan. Det kommer många steg man måste ta i livet och detta är ett viktigt steg i att bli vuxen, även om jag såklart kommer sakna mamma, sa Benjamin Ingrosso till Hänt då.

Bianca Ingrosso om Benjamins nya album

Och han fortsätter att utvecklas, inte bara på det personliga planet utan även i sin karriär. I alla fall om man ska tro hans storasyster Bianca Ingrosso, 24. I sin senaste vlogg på Youtube visar hon upp en tröja som hon har fått hemskickad av Benjamin.

Annons

– Varför? Jo, Benjamin ska ut på turné igen, säger hon.

Hon berättar att han förra hösten var ute på arenaturné, därefter blev det en klubbturné i våras och nu är det dags för ännu en klubbturné.

– Bättre, förbättrad, och han har vuxit som fan och jag säger bara vänta tills hans nya album. De låtarna är på en helt ny nivå, jag gråter, jag blir taggad och jag vill festa och jag vill kramas. Hans nya album är så jävla bra, säger en stolt storasyster.

TT/Karin Törnblom, TT/Fredrik Sandberg

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…