Bianca Ingrosso kritiseras för beslutet i nya videon

Bianca Ingrosso möts av kritik efter nya videon på Youtube.
Under en vistelse på hotell ringer Bianca Ingrosso och hennes assistent Lovisa Worge till receptionen för att beställa mat till rummet.
Men sättet de gör det på möts nu av kritik från Biancas följare.
Annons

Bianca Ingrosso, 24, har ständigt många järn i elden. Förutom att vara huvudperson i realityserien Wahlgrens värld på Kanal 5 och jurymedlem i TV4:s Talang driver hon även två företag – och satsar stort på sina sociala medier.

Annons

En social kanal som Bianca Ingrosso lagt ner mycket tid på den senaste tiden är sin Youtube-kanal, som hon uppdaterar flera gånger i veckan med nya videor. En av hennes senaste videor är en vlogg där hon tillsammans med sin assistent Lovisa Worge, 22, reser till Borås för att fotografera en kampanj för ett känt svenskt klädvarumärke.

Annons

Under vistelsen bor de båda kollegorna tillika vännerna på hotell och delar hotellrum. I videon berättar Bianca att hon och Lovisa ska beställa upp room service till rummet – men de  hittar ingen meny. Därför sätter de sig vid telefonen för att ringa till receptionen för att be om en.

När Lovisa ringer upp receptionen börjar hon prata engelska på skoj och räcker över luren till Bianca, som bryter ihop av skratt och lägger på luren igen.

”Lovisa, de vet ju att det är vårt rumsnummer. Åh, vad pinsamt! Vi kan ju inte ringa upp nu igen”, säger Bianca i videon innan hon bestämmer sig för att spinna vidare på skämtet att prata engelska i telefonen.

”Nu måste vi bara köra”, konstaterar hon.

Annons

”Stackars hotellpersonal”

Efter att ha ringt upp och lagt på luren ännu en gång börjar Bianca gapskratta och viker sig av skratt ner på golvet. Därefter börjar både hon och Lovisa inse att deras bus kanske gick överstyr.

”Nu tycker jag att det börjar bli lite synd om henne”, säger Lovisa och får medhåll från Bianca.

Till sist ringer de upp en sista gång och lyckas få tag i en room service-meny. Men tjejernas bus gick inte hem bland Biancas följare. I kommentarsfältet kritiseras de nu av flera följare:

Annons

”Jag tycker att dom har ett beteende som sjukt löjligt och barnsligt!”, skriver en.

”Bara jag som begravde mig i skämskudden när de ”busringde”? Stackars hotellpersonal”, skriver en annan.

”Snacka om att inte respektera andras yrken eller tid”, skriver en tredje.

FOTO: TT/Hans Shimoda, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…