Bianca Ingrosso i tårar efter tuffa avskedet: ”Panik”

Bianca Ingrosso i tårar efter tuffa avskedet: ”Jag har panik”
I en ny vlogg visar Bianca Ingrosso upp sin känslosamma sida.
Efter att hon vinkat hejdå till en familjemedlem brast hon i tårar.
– Jag har panik, säger hon om situationen.
Annons

Bianca Ingrosso, 24, syns allt som oftast i sällskap av sina hundar Dino och Sami – både på jobb och privat. Och nog framgår det att hon hyser starka känslor för de små liven. Då och då syns även hundarna i sällskap av mamma Pernilla Wahlgren, 51, som även hon delar på ansvaret av hundarna.

Annons

I en ny vlogg på sin Youtube-kanal berättar Bianca nu om en situation med hundarna som fått henne i tåtar.

– Jag har gråtit lite, för det är bara jag och Sami kvar. Mamma kom nämligen och hämtade Dino för att de ska åka till Marbella imorgon. Hon ska ha Dino en hel vecka och jag har panik, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

Annons

– Jag gillar ju inte att Dino åker flygplan utan mig. Jag gillar inte att Dino är utomlands utan mig. Jag har ett väldigt kontrollbehov av Dino och Sami.

En stor anledning till att Bianca tycker att det är tufft att vara ifrån hundarna är för att hon tidigare varit med om ett dödsfall.

– Jag är så nojig att förlora någon av dem. Med tanke på att min förra hund Marqy bara dog av att ha blivit överkörd av en bil från en sekund till en annan.

Sorgen efter tragedin

Det var 2015 som familjens hund Marqy plötsligt dog i en olycka utanför huset.

Annons

Han blev påkörd av en bil och dog av skadorna. Vi är alla helt förkrossade över detta och saknar honom något oerhört. Marqy var Biancas allt. Han följde henne vart hon gick och sov hos henne varje natt. Att behöva se sin dotter så fylld av sorg och smärta är fruktansvärt, och vi har en jobbig tid framför oss nu allihop”, skrev Pernilla om sorgen då i ett inlägg på sin blogg.

Saknaden efter Dino

Det är inte bara Bianca Ingrosso som just nu saknar Dino, hon förklarar hur tydligt det märks på hunden Sami att han väntar på, och längtar efter, att Dino ska dyka upp igen.

– Sami är besatt av Dino, helt besatt. Hoppar Dino upp i soffan, då hoppar Sami med. Han ska alltid ligga på Dino, med Dino, och Dino tycker att det är lite jobbigt. Så jag tror att det är jättebra att han får vara lite själv med mamma.

FOTO: TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…