Bianca Ingrosso har flyttat hem till mamma Pernilla Wahlgren

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso köpte i början av året en lägenhet för närmare 10 miljoner. Men nu har hon flyttat hem till mamma Pernilla Wahlgren idag.
Annons

I början av året köpte Bianca Ingrosso, 24, en ny drömlägenhet: en trea på Östermalm i Stockholm vars utgångspris var 9 950 000 kronor.

Wahlgrens värld-tittarna fick se hur Bianca visade lägenheten för sin mamma Pernilla Wahlgren, som reagerade med att tappa hakan över hur otrolig den var.

Trots det har Bianca valt att totalrenovera lägenheten. På Youtube har hon berättat att planen var att bo hemma hos pojkvännen Phillipe Cohen, 25, som lämpligt nog bor i samma fastighet.

Därför bor Bianca hos Pernilla

Men när Bianca Ingrosso gästade Nyhetsmorgon under helgen så avslöjade hon för programledaren Anders Pihlblad att hon inte alls bor hos pojkvännen – utan hemma hos sin mamma Pernilla Wahlgren på Lidingö.

Annons
Annons

– Min lägenhet håller på att renoveras, det är slutspurten där, så jag bor hos mamma nu, säger Bianca Ingrosso.

Men den tillfälliga flytten har gett Bianca en ny insikt om sin mamma.

– Herregud, hon har så mycket grejer och hon blir bara mer och mer lik min mormor. Hon har börjat ändra parfymer till lite mer gammeldags parfymer så det luktar som att jag kommer hem till mormor. Och det är bara mögliga meloner i kylen, allt är så varmt. Det är så varmt. Så ja, det är mysigt, skrattar Bianca.

Annons

Följarnas frågor om relationen med Phillipe

I januari bekräftade Bianca Ingrosso att hon och Phillipe gjort slut några veckor tidigare. Men under våren hittade de tillbaka till varandra.

Hur det står till i relationen nu är något följarna spekulerar i, bland annat har Bianca och Phillipe slutat följa varandra på Instagram.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…