Då avslöjar Bianca Ingrosso sanningen om relationen med Phillipe Cohen

Phillipe Cohen och Bianca Ingrossos relation
Ryktena om ett uppbrott mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen fortsätter att florera.
Nu berättar hon när följarna kommer få svar på sina frågor.
– Jag måste leva mitt liv lite först, säger Bianca.
Annons

Det var under pressträffen för Wahlgrens värld i början av året som influencern och realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, bekräftade att relationen med Phillipe Cohen, 25, hade tagit slut. De hade då varit ett par i fem års tid.

Bianca förklarade att det inte var något speciellt som hände, utan att kärleken mellan dem helt enkelt dog ut.

Annons
Annons

– Vi är vänner och vi kommer säkert alltid älska varandra men det fungerade bara inte. Det var för det bästa, sa hon då till Hänt.

Då var Bianca Ingrosso osäker på om det skulle bli en återförening. Men efter fyra månader som singel avslöjade hon att de än en gång var ett par. Det dröjde dock inte länge innan de två plötsligt slutade att följa varandra på Instagram. Resan till Spanien, som de båda skulle åkt på i somras, åkte Bianca Ingrosso iväg ensam på.

Därför har Bianca och Phillipe avföljt varandra på Instagram

Många följare har på Instagram frågat vad som egentligen har hänt med paret, men hittills har varken Bianca Ingrosso eller Phillipe Cohen svarat på kommentarerna. De har inte heller synts på varandras sociala medier sedan de avföljde varandra.

Annons

Många tror nu att paret än en gång har gjort slut. Bianca Ingrosso har berättat för Hänt att förhållandet går upp och ner men har ännu inte bekräftat att relationen är över. På frågan varför de avföljt varandra på Instagram svarade hon flyktigt.

– Nej, men saker är upp och ner och båda behöver tid att klura ut hur vi ska leva tillsammans för att det ska bli så bra som möjligt. Det är svårt det där, och vi testar oss fram, sa Bianca Ingrosso då.

Då kommer Bianca Ingrosso att berätta om relationen

När Bianca nyligen var med och firade klädkedjan Nelly:s 15-årsjubileum säger hon att hon kommer att berätta sanningen om vad som hänt mellan henne och Phillipe Cohen längre fram.

Annons

– Jag måste nog klura ut själv hur mitt liv ser ut innan, säger hon till Hänt.

Bianca Ingrosso om Phillipe Cohen
Hänt träffade Bianca Ingrosso på klädjätten Nellys jubileumsbrunch på Fotografiska muséet i Stockholm.

Bianca Ingrosso har ännu inte bestämt sig för vilken av hennes plattformar hon kommer att berätta allt på. Om det blir på Instagram, Youtube eller i familjens realityserie Wahlgrens värld på Kanal 5 återstår alltså att se. Hon lovar däremot att alla som undrar kommer att få veta sanningen, så småningom.

– Inte nu i alla fall. Jag måste leva mitt liv lite först, sedan lovar jag att berätta, säger Bianca Ingrosso.

Annons

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…