Bianca Ingrosso om missen under renoveringen: ”Frustrerande”

Bianca Ingrosso om missen under renoveringen
Renoveringen av Bianca Ingrossos nya lägenhet på Östermalm blev en dyr historia.
Nu avslöjar hon en miss som hantverkarna begick under ombyggnaden av trerummaren.
– Det är så jävla frustrerande, säger hon i en video.
Annons

I början av året avslöjade Bianca Ingrosso, 24, att hon köpt en lägenhet på Östermalm i Stockholm. Innan dess bodde Bianca på 62 kvadratmeter i Norra Djurgårdsstaden. När denna lägenhet skulle säljas gjorde en stor ekonomisk förlust, vilket hon pratade om i ett avsnitt av Wahlgrens värld tidigare i höst.

Annons

– Jag kommer ju gå back nu och då kan man tänka ”ska du inte vänta med att sälja, det kanske kommer bättre tider”. Nej jag orkar inte, sa hon vid tillfället.

Trots att Bianca Ingrosso inte gick med vinst var hon väldigt glad efter att ha skrivit på alla papper hos mäklaren.

Annons

– Det är klart att jag är glad, lägenheten såld och jag gick back. Nej men jag tänkte fira med lite middag ikväll, sa hon i avsnittet.

Realityprofilen bestämde sig för att totalrenovera den nya lägenheten på Östermalm, något som tog flera månader att. Under den tiden bodde Bianca Ingrosso hos sin mamma Pernilla Wahlgren, 51, på Lidingö.

Missen under renoveringen av Bianca Ingrossos lägenhet

I augusti var Biancas lägenhet nästan helt klar. Då delade hon med sig av resultatet från renoveringen i en video på sin Youtube-kanal.

Annons

– Jag har verkligen gått all in i den här lägenheten. Det har inte varit billigt och jag har inte snålat och det har fan varit värt det för jag har aldrig känt mig så hemma som jag gör i den här lägenheten, sa hon.

Under renoveringen råkade hantverkarna dock begå en miss, något Bianca Ingrosso avslöjar i en ny video. Det var när hon hade över en person som skulle hjälpa henne med wifi i lägenheten som upptäckten gjordes.

– Då märker vi att mitt wifi-uttag har blivit igenbyggt. Och det är så jävla frustrerande. Så nu måste vi ta bort det, bygga nytt och ja. Jag har inget wifi här och jag kan inte internetdela längre för min telefon hackar. Så jag kan inte kolla på tv, jag kan inte kolla på datorn, jag ligger och kollar i min mobil, säger Bianca Ingrosso.

FOTO: Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…