Bianca Ingrosso avslöjar kostnaden för renoveringen av lägenheten

Bianca Ingrossos nya lägenhet
Bianca Ingrosso inledde året med att totalrenovera sin nyinköpta lägenhet.
Nu avslöjar Wahlgrens värld-profilen hur mycket allting kostade.
– Det har inte varit billigt, säger hon.
Annons

I början av året avslöjade Bianca Ingrosso, 24, att hon köpt en ny lägenhet på Östermalm. Utgångspriset för den lyxiga trean var hela 9 950 000 kronor och trots att den redan var i toppskick bestämde sig Bianca för att totalrenovera. Det tog flera månader att få i ordning allt och under denna tid bodde hon hos sin mamma Pernilla Wahlgren, 51, på Lidingö.

Annons

Bianca Ingrosso valde att köpa den nya bostaden innan hon hunnit sälja sin gamla, ett beslut som ledde till en stor ekonomisk förlust. Detta verkade dock inte tynga Wahlgrens värld-profilen som direkt började fokusera på renoveringen av den nya lägenheten.

Ett par månader senare var den äntligen klar och Bianca hintade då om att det hade blivit en dyr historia.

Annons

– Jag har verkligen gått all in i den här lägenheten. Det har inte varit billigt och jag har inte snålat och det har fan varit värt det för jag har aldrig känt mig så hemma som jag gör i den här lägenheten, sa Bianca i en video på sin Youtube-kanal.

Missen under renoveringen av Bianca Ingrossos lägenhet

Under renoveringen råkade hantverkarna dock begå en miss, något Bianca Ingrosso avslöjade i ännu en video. Det var när hon hade över en person som skulle hjälpa henne med wifi i lägenheten som upptäckten gjordes.

– Då märker vi att mitt wifi-uttag har blivit igenbyggt. Och det är så jävla frustrerande. Så nu måste vi ta bort det, bygga nytt och ja, sa Bianca i videon och fortsatte:

– Jag har inget wifi här och jag kan inte internetdela längre för min telefon hackar. Så jag kan inte kolla på tv, jag kan inte kolla på datorn, jag ligger och kollar i min mobil.

Biancas nya avslöjande om kostnaden för renoveringen

I en ny video på sin Youtube-kanal väljer Bianca att återigen prata om sin lägenhet och renoveringen. Detta efter att hon har fått en fråga om hur mycket allting egentligen kostade.

Annons

– Alltså lägenheten kostade ju tvåsiffrigt och sen miljoner. Och sen renoveringen, miljoner. Så kan vi ju säga.

Bianca Ingrosso erkänner att det inte var billigt att få iordning bostaden men hon håller fast vid att det var värt det.

– Det har inte varit billigt det här men har man jobbat hårt, jag får göra vad fan jag vill med mina pengar punkt slut, och inte ens ha en diskussion.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…