Benjamin Ingrossos familjebeslut – 4 månader efter uppbrottet

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso har jobbat en hel del sedan relationen med ex-flickvännen Linnea Widmark tog slut i mars. Nu berättar hans mamma, Pernilla Wahlgren, att sonen har tagit ett nytt beslut om sin boendesituation.
Annons

För fyra månader sedan berättade artisten Benjamin Ingrosso, 21, att han och Linnea Widmark, 23, valt att gå skilda vägar efter sex år tillsammans. När Hänt träffade Wahlgrens värld-profilen på pressträffen inför Allsång på Skansen berättar han att han fortfarande är singel och fokuserar på kärleken till sig själv.

Annons

– Jag jobbar på mig själv. Och ja, men det går bra. Jag är kär i mig själv, eller jag ska bli kär i mig själv, sa Benjamin i juni.

Annons

Benjamin Ingrosso har kämpat hårt för att bli den framgångsrika artist han är idag. De senaste månaderna har han tillbringat mycket tid i Los Angeles där han skriver musik.

När Hänt nyligen pratade med Benjamins mamma, Pernilla Wahlgren, 51, berättade hon att sonen lever sin dröm.

– Han älskar att jobba, han bor i studion och han gör det för att han vill. Han jobbar ju med musiken och han fokuserar på det, sa hon vid tillfället.

Annons

Eftersom jobbet tar mycket tid och energi har Benjamin knappt tid att träffa sin familj.

– Det är knappt att vi ses alltså. Men när vi är lediga så försöker vi äta middag tillsammans. Det är vår grej vi gör med familjen och det försöker vi hålla fast vid. Men det är väl ungefär då jag träffar honom, sa Pernilla Wahlgren till Hänt.

Pernilla Wahlgren om Benjamin Ingrossos nya beslut

Nu kan relationen mellan Benjamin och Pernilla komma att förändras ännu mer. Detta efter att Benjamin Ingrosso bestämt sig för att flytta från sin mamma och villan på Lidingö, vilket Pernilla pratar om i det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam.

Annons

– Benjamin, mitt lilla älskade favoritbarn, ska flytta hemifrån, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

– Nej ska han flytta nu? Nu ska du gå igenom det här igen alltså, jag fattar helt att det är emotionellt jobbigt att klippa navelsträngen igen liksom, svarar kollegan Sofia Wistam, 53.

Pernilla berättar att det inte känns lika jobbigt den här gången eftersom Benjamin inte har bott hemma på ett bra tag ändå.

– Det var länge sen som han bodde här för att han jobbar så mycket och har inte tid att pendla så han har bott hos sina vänner Jakob och Melina väldigt länge.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…