Bachelor-Simon Hermanssons tuffa kamp mot kroniska sjukdomen

Simon Hermansson Bachelor 2019 diabetes
Snart är det dags för årets Bachelor, Simon Hermansson, att åka ner till Sydafrika med förhoppningen att träffa sitt livs kärlek. I podcasten Vad har hänt? berättar han nu om den svåra sjukdomen.
Annons

Inspelningsdagarna för den nya säsongen av Bachelor närmar sig och ungkarlen Simon Hermansson, 29, tar flyget ner till Sydafrika redan på söndag. Under åtta veckor kommer programmet spelas in, vilket betyder att han kommer behöva vara borta från sin dotter i två månader.

Annons

I podcasten Vad har hänt? berättar Simon Hermansson nu om paniken över att vara borta från henne så länge.

– Det är otroligt tufft, det är nog det tuffaste. Jag får ju panik redan nu över det. Men som tur är finns FaceTime och det finns kanske någon som kan åka ner med henne så hon får träffa mig och jag får träffa henne. Men det är panik i kroppen, berättar Simon.

Han fortsätter att prata om behovet av att träffa sin dotter under inspelningen men att han fortfarande inte vet om hon kommer att visas i programmet.

Annons

Simon Hermansson om tuffa läkarbeskedet

Något annat som Simon Hermansson är i stort behov av under dessa veckor är sina diabetessprutor, vilket produktionen kommer behöva ta stor hänsyn till under inspelningen.

– De får anpassa det efter mig, men jag kommer kunna göra allting. Diabetes är en sjukdom men det är inget hinder i livet, berättar Simon.

Simon Hermansson har den svåraste typen av diabetes, vilket innebär att han aldrig kommer bli av med sjukdomen. Han fick diabetes typ 1 redan som 12-åring, och är nu inne på sitt sjuttonde år med den.

– Jag fick sjukdomen precis innan julafton. Då sa läkaren att jag kommer leva tills jag är 40. Då tänkte jag shit att vara 12 år och leva tills jag är 40, då höll jag på att bryta ihop totalt.

Annons

Han fortsätter:

– Men det är tur att medicinen går framåt och man får bättre grejer.

FOTO: TV4, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…