Bachelor-Simons erkännande: Hemliga listan med krav på tjejerna

Årets Bachelor 2019, Simon Hermansson, berättar om kravlistan han har på tjejerna.
Snart är det dags för årets Bachelor, Simon Hermansson, att åka ner till Sydafrika och förhoppningsvis träffa sitt livs kärlek. I podcasten Vad har Hänt? berättar han nu om hans hemliga lista med krav på tjejerna.
Annons

Det var tidigare i år som TV4 avslöjade att årets Bachelor var ingen mindre än hockeykillen Simon Hermansson, 29. I ett inlägg på Instagram skrev kanalen om den nya ungkarlen:

”Här är han – årets Bachelor: Simon Hermansson! 29-åriga hockeykillen Simon från Örnsköldsvik är årets Bachelor i Bachelor – När leken blev allvar”, skrev TV4 i inlägget.

I ett pressmeddelande berättar Simon om sina tankar inför att medverka i programmet:

Annons
Annons

– Jag är så redo man kan bli att träffa någon jag kan ge mitt allt till, säger Simon till TV4.

Simons kriterier på tjejerna

Bara dagar kvar innan Simon åker ner till Sydafrika, med förhoppningen att träffa sitt livs kärlek, berättar han nu i podcasten Vad har hänt? om hans hemliga lista med krav på tjejerna som valts ut.

– Jag fick ett blad där jag skulle fylla i kriterier. Ungefär vad jag tycker om och vad jag söker utseendemässigt och personlighet och vad jag går igång på och sånt där, säger han i podcasten och fortsätter:

– Jag går igång på intelligenta tjejer och det är inte helt fel om de har en rumpa heller.

”Vore spännande”

Simon förklarar att utseendet är det första han går på, men att han skulle vara öppen att testa på att träffa någon som egentligen inte är hans typ.

Annons

– Man ska ju älska varandras olikheter, det är ju det bästa i ett förhållande om man lyckas göra det. Det vore jättekul om jag fastnade för en tjej som inte alls var min typ, det vore ju spännande, säger Simon Hermansson i podcasten.

Lyssna på podcast-avsnittet genom att klicka HÄR.

Bachelor – När leken blev allvar har premiär i höst på Sjuan, TV4play och C More.

FOTO: TV4/Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…