Avslöjat: Så mycket omsätter Bianca Ingrosso årligen

Bianca Ingrosso avslöjar hur mycket pengar hon tjänar i månaden.
Realityprofilen Bianca Ingrosso tjänar en hel del pengar på alla sina projekt. Trots att hon inte tar ut hela summan i lön är omsättningen och intäkterna ändå svindlande höga.
Annons

Influencern Bianca Ingrosso, 24, syns både i Wahlgrens värld på Kanal 5 och i Talang på TV4. Hon driver ett Instagramkonto med nästan en miljon följare, har en egen Youtubekanal och driver podcasten Har du sagt A får du säga B tillsammans med kompisen Alice Stenlöf, 22. Utöver det har hon två egna varumärken.

I en Youtubevideo berättar Bianca att hon tar ut en mindre summa i lön varje månad.

Annons

– Jag tycker inte det är en grej att prata om pengar, så länge man inte tycker man är bättre för att man tjänar mer än andra. Och jag tycker inte att jag är bättre än andra för att jag tjänar mer, det är bara siffror för mig. Det värderar inte mig som människa, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag fakturerar mer än 400 000 kronor i månaden, men jag tar inte ut det som lön, eftersom jag har ett aktiebolag. Jag tar ut en mindre summa än så i lön varje månad, säger hon.

Spenderade 22 000 kronor på Spy Bar

I videon avslöjar hon även hur mycket pengar hon gör av med varje månad.

– Jag spenderar olika varje månad. Vissa månader shoppar jag jättemycket, och åker mer Ubers än vanligt beroende på hur jag jobbar. Det är ganska mycket beroende på mitt jobb. För en månad sedan spenderade jag 22 000 kronor på Spy bar, så jag har ingen speciell budget.

Nyligen köpte Bianca även sin drömlägenhet, en trea på 97 kvadratmeter på Östermalm i Stockholm. På Youtube berättar hon om lägenheten, som är det dyraste hon har köpt.

Annons

– Den kostade mer än nio miljoner. Jag skäms inte över det. Jag har jobbat så sinnessjukt hårt och jag skiter i vad ni som säger att influencer inte är ett jobb säger. Jag har två egna varumärken som jag jobbar med dagligen. Jag gör ett tv-program som spelas in 10 månader om året, berättar hon.

Nya uppgifter avslöjar nu att Bianca Ingrosso AB ökade omsättningen från 6,7 miljoner till drygt 17,4 miljoner förra året. Omsättningen innebär intäkter på nästan 1,5 miljoner kronor varje månad.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…