Anna Sahlene om känslorna för Dogge Doggelito i Farmen VIP

Anna Sahlene sjunger en sång för Dogge Doggelito i Farmen VIP.
Årets Farmen VIP går mot sitt slut och spänningen skruvas upp i säsongens näst sista avsnitt. Men utanför tävligen har andra relationer spirat. Nu öppnar sig Anna Sahlene om de varma känslorna för Dogge Doggelito.
Annons

Årets omgång av Farmen VIP är inne på sitt näst sista avsnitt. I nästa vecka är det dags för final och i måndagens avsnitt avgörs vilka fyra kändisar som kommer att gå in i finalveckan.

De som är kvar i veckans avsnitt av Farmen VIP är Dogge Doggelito, 43, Anna Sahlene, 43, Sigrid Bernsson, 30, Saga Scott, 29, och Isabel Adrian, 41.

Annons

Under de tidigare avsnitten har deltagarna fått lära sig hur ett jordbruk sköttes för hundra år sedan – men det som växt mest är vänskapen mellan deltagarna.

Annons

Två personer som kommit varandra mycket nära under inspelningens gång är Anna Sahlene och Dogge Doggelito. I säsongens näst sista avsnitt av Farmen VIP sitter Anna och Dogge på en brygga då Anna öppnar sitt hjärta och berättar om hur glad hon är över att ha fått lära känna Dogge.

– Jag tror att jag skulle ha blivit helt galen om det inte vore för att du var här. Jag är så himla, himla glad att vi har träffats och jag tycker så himla mycket om dig, säger Anna Sahlene till Dogge.

Sjunger för Dogge

Till Dogges stora förvåning säger sedan Anna Sahlene att hon skrivit en sång till honom. Sedan sjunger hon sången för honom.

– Det var verkligen en märklig situation när hon sjöng den där låten. Helt plötsligt började det regna och det bara vräkte ner liksom. Det var som ett tecken på någonting. Vad vet jag inte. Det blev bara vackrare på något sätt, som om något större ville säga någonting, säger Dogge Doggelito i Farmen VIP.

I en synk berättar Anna Sahlene att hennes vänskap med Dogge är det bästa med hennes medverkan i programmet.

Annons

– Vi har stått sida vid sida, kämpat tillsammans, också lyft varandra när det är tungt. Och vi har hittat varandra i det där och det är en av mina största vinster med Farmen, vår vänskap. Och jag är otroligt tacksam över det, säger Anna Sahlene i en synk.

Dogge Doggelito har svårt att finna orden när sången är slut.

– Jag skulle behöva tre dagar för att beskriva hur vackert det var för mig i mitt inre. Att få de här orden sjungna till en, det är så vackert, säger han i en synk.

Farmen VIP sänds på måndagar klockan 20.00 på TV4.

FOTO: TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…