Anitha Clemence avslöjar stora livsförändringen: ”Ny era”

Anitha Clemence om hur hon löser problematiken i relationen med Joel Åhlén-Nyström
Anitha Clemence har ett par tuffa månader bakom sig då hon i våras drabbades av ett missfall.
Nu avslöjar influencern att hon går in i en ny era i livet.
– Detta ÄR min passion, skriver hon i ett inlägg på Instagram.
Annons

Influencern Anitha Clemence, 40, var tidigare tillsammans med mediapersonligheten Calle Schulman, 39. Efter sex år som gifta valde paret att gå skilda vägar och 2017 avslöjade Anitha att hon träffat kärleken på nytt i Joel Åhlén-Nyström, 28.

Annons
Annons
Annons

Anitha Clemence har tidigare berättat att hon och pojkvännen velat skaffa barn ihop. I april avslöjade Anitha att hon varit gravid, men att det slutade med missfall.

Annons

Nej, det kanske inte riktigt var så här jag såg det här inlägget framför mig. Att jag och Joel skulle berätta att vi väntar barn och hur jävla härligt det var. Men det blev inte så. Jag fick igår reda på under Kub-undersökningen att bebisen inte hade några hjärtslag längre, att jag fått missfall och att det känns piss”, skrev hon då.

Anitha Clemence ord om barnbeslutet med Joel

I podcasten Nu ska du få höra, som Anitha har tillsammans med Malin Gramer, berättade hon tidigare i höst att hon numera är osäker på ifall hon vill skaffa fler barn. Anitha har nämligen sonen Tom Allan Schulman, 5, och dottern Penny Schulman, 8, från sitt tidigare äktenskap.

– Desto större mina barn blir, desto mer osugen blir jag på att skaffa smått, sa Anitha Clemence i podden.

En anledning till att relationen med Calle Schulman inte höll var att småbarnsåren var väldigt tuffa för dem. Denna insikt har lett till att Anitha inte riktigt vet var hon står i barnfrågan.

– Jag ska verkligen inte skylla på Tom Allan, men det är klart att det var en bidragande faktor till att vi var helt slutkörda som människor, så vi orkade inte, sa Anitha vid tillfället.

Avslöjar nya livsförändringen efter resan

Nu verkar det dock som att Anitha har satt tänderna i ett nytt projekt. I ett inlägg på Instagram avslöjar hon sin senaste livsförändring.

”Ny era: Under tiden jag var i USA så har jag också sålt och köpt ny lya”, skriver hon på Instagram.

Trots att Anitha Clemence älskar sin nuvarande lägenhet har hon längtat efter att ta sig an ett renoveringsobjekt som hon kan göra precis vad hon vill med.

”Den här var liksom perfekt, nästa direkt. Hur som helst har köpt ett heeelt ljuvligt renoveringsobjekt, en sann utmaning dvs 90-talshus med bra”. 

På Anithas Instagram-konto kommer följarna att kunna följa renoveringen av lägenheten.

”Detta ÄR min passion i livet. Häng med här, en gång i veckan kommer avsnitten och vi startar i december”, avslutar Anitha Clemence inlägget.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, Hans Shimoda/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…