Andrea Norrmans vassa svar efter kritiken mot beslutet med sonen

Andrea Norrman och sonen Louie
Andrea Norrman har bestämt sig för att sluta amma sin nyfödde son.
Efter att ha fått kritik från sina följare försvarar hon nu beslutet.
– Jag vill inte se era invändningar, skriver Andrea.
Annons

Den tidigare Paradise hotel-profilen Andrea Norrman, 23, bytte ut festandet mot ett lugnare familjeliv när hon träffade kärleken i Linus Bergman, 24. Strax efter att paret blev tillsammans avslöjade de att de väntade sitt första barn och på nyårsafton 2017 kom dottern Belle, 1, till världen.

I vintras berättade Andrea Norrman att hon och Linus väntade tillökning igen. Förra veckan föddes parets son, som nu har fått namnet Louie. Det var i ett inlägg på Instagram om Andrea avslöjade namnbeslutet.

Annons
Annons

”Välkommen till världen älskade Louie”, skrev hon till en bild där hon kysser pojkvännen och har deras nyfödde son på bröstet.

Berättar om nya amningsbeslutet i ett inlägg på Instagram

På Andrea Norrmans Instagram-konto får vi nu följa hennes liv som tvåbarnsmamma. I helgen skrev hon ett inägg där hon berättar om sitt beslut att sluta amma sonen.

Annons

”Min psykiska hälsa är viktigare just nu. Pressen, stressen och ledsen både mamma och bebis tackar jag direkt nej till, eftersom jag vet hur jag mådde sist.. Och aldrig har jag varit lyckligare än jag är idag”, skriver Andrea.

Andrea Norrman blir ifrågasatt efter beslutet med Louie

Sedan Andrea Norrman skrev inlägget om amning har hon mötts av starka reaktioner i sociala medier. I kommentarsfältet till inlägget hyllas hon av följarna men på sin Instagram story berättar Unga föräldrar-profilen att hon även blivit ifrågasatt av många människor.

Annons

Efter att ha fått en fråga om hon kan förklara anledningen till beslutet att sluta amma svarar Andrea:

”Nej. Förklaringen på min senaste bild räcker för er att veta tills/om jag väljer att prata mer om det. Och jag vill inte se era invändningar eller kommentarer så som ”varför ammar/pumpar du inte till stackars Louie”, det åker direkt i skäpposten och blockering utlovad ödmjukt”.

FOTO: Sofia Nahringbauer/Aftonbladet/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…