André Petterssons avhopp i Bonde söker fru – kärlek åt alla

En bonde hoppar plötsligt av programmet.
Hans plötsliga avhopp från programmet chockar tjejerna rejält.
André Pettersson berättar i Bonde söker fru – Kärlek åt alla att han inte känner någon gnista med någon av de medverkade.
– Jag kan inte lura mig själv och jag vill inte lura dem heller, säger han i programmet.
Annons

Bonden André Pettersson, 24, har varit en av tre bönder i programmet Bonde söker fru – Kärlek åt alla. Han är en köttbonde som bor i Strömnäsbruk och i premiäravsnittet berättade han att han köpte gården när han var 19 år gammal och att ”han vill träffa en kvinna och kanske gifta sig en dag.”

Annons

Men Andrés kärlek verkar inte ha funnits bland tjejerna som sökte till programmet. I onsdagens avsnitt berättar bonden att han inte känner något för någon av tjejerna och att han avundas de andra böndernas känslor.

Uffe, Mattias och jag har kommit varandra nära. Jag kan känna att jag avundas dem för jag känner inte alls igen mig i deras känslor, säger han i programmet.

Annons

När programledaren Linda Lindorff frågar hur han tänker kring situationen förklarar han att han inte tror att det finns chans till romans alls.

– Jag känner egentligen ingenting. Inte med någon av dem, säger han och fortsätter:

– Jag kan inte lura mig själv och jag vill inte lura dem heller. Det bästa är nog om vi bryter här.

Bästa valet för alla

Han förklarar att han tycker att alla tjejer som är med i programmet för hans skull är väldigt fina och snälla, men att han ser de som kompisar. I programmet går André Pettersson och Linda Lindorff in till tjejerna för att berätta om beslutet tillsammans.

Annons

– Jag känner inte den där gnistan för någon eller så. Man brukar ju ändå känna den där ”wow”-känslan. Men det gör jag inte, vilket jag hoppades på, säger André Pettersson.

Efter att bonden har berättat att han kommer att avbryta medverkan i programmet berättar han att han känner en lättnadskänsla och att det känns som att han tagit rätt beslut.

– Jag känner mig lite lättad nu. Jag gillar ärlighet, så jag känner att det var helt rätt sätt att göra det på, säger han och fortsätter:

– Jag ångrar absolut inte att jag har gjort det här. Jag har lärt mig jättemycket. Men när man väl träffar den rätta då känner man ju det direkt, säger han.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…