TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Amber Boss och William Segerdahl svarar på romansryktet

30 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
William Segerdahl och Amber Boss romans i Idol 2018
Heta rykten cirkulerar kring Idoldeltagarna Ambér Boss Flores och William Segerdahl. Nu svara de själva på påståendet om en romans mellan dem.
Annons

Fredagsfinalerna i Idol är i full fart och nu tävlar 13 kvarvarande deltagare om en plats i den stora finalen i Globen i december.

De tävlande har redan hunnit känna varandra väl och många beskriver gruppen som en enda stor familj. I år är ovanligt många av deltagarna singlar, närmare bestämt 12 av 13 stycken. När Amber Boss Flores, 20, tidigare i veckan hade frågestund på sin Instagram var det många som undrade om hon och William Segerdahl, 16, var ett par. Hon svarade då kryptiskt, men Hänt har såklart tagit reda på hur det egentligen står till mellan de unga idolerna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Alla frågar hela tiden. Men nej, det är fyra års skillnad mellan oss, det är ingenting. Vi är bara jättebra vänner, säger Amber.

Hon tror att spekulationerna kommer från att just hon och William umgås väldigt mycket och ofta syns tillsammans på sociala medier.

– Så fort man hänger med någon kommer folk undra om det är något, säger hon.

Annons

Amber erkänner dock att det är lite kul att retas och starta rykten. Hon är väl medveten om att idolerna granskas och att många kommer försöka hitta tecken på kärlek bland deltagarna. Speciellt en säsong som denna då så många är singlar.

– Men William är supersingel som han själv säger. Jag med ju.

William har inte sett Ambers kryptiska svar på Instagram gällande en eventuell romans, men även han säger att de är mer som en familj än något annat.

– Vi är jättebra vänner, vi kommer jättebra överens men det är ingenting mer, säger han.

Idol sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Se årets alla idoldeltagare här:

FOTO: Ibl

Annons