Alice Stenlöfs sorg efter separationen från Philip Wong

Alice Stenlöf
Alice Stenlöf och Philip Wongs kärlekssaga varade i strax över sex år.
För ett par veckor sedan flyttade Philip ut från deras tidigare gemensamma lägenhet – och nu är det även Alice tur att lämna denna.
– Herregud va vemodigt, skriver hon på Instagram.
Annons

Under våren har TV4-tittarna kunnat se Alice Stenlöf, 24, i Let’s dance 2020. Tillsammans med sin danspartner Hugo Gustafsson levererade hon flera imponerande nummer innan det till slut blev Alice tur att lämna programmet.

Annons

Trots att Youtube-profilen ständigt hade ett leende på läpparna i rutan har privatlivet inte varit helt enkelt de senaste månaderna. I maj avslöjade Alice att hon och Philip Wong, 26, bestämt sig för att gå skilda vägar efter över sex år ihop. I en Youtube-video berättade Alice om det tuffa beslutet.

– Jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, sa hon då.

Annons

Alice Stenlöfs nya lägenhet

Philip och Alice var tidigare sambor och bodde tillsammans i en lägenhet i Stockholm. De hade länge pratat om att de var sugna på att köpa någonting större och under våren slog de till.

Efter uppbrottet förklarade Alice att hon kommer att flytta in i den nyinköpta lägenheten själv, medan Philip istället ska bo i hemstaden Göteborg över sommaren. I en vlogg har Alice tidigare visat upp lägenheten, som har renoverats rejält sedan hon köpte den.

– Det här är en dröm, det här är verkligen en dröm, säger Alice Stenlöf när hon filmar den tillhörande terrassen, som vetter ut mot en innergård.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Sorgen efter förändringen

Men trots att Alice är rejält taggad på att flytta är det ändå tufft att lägga den gamla lägenheten bakom sig. I den bodde hon tillsammans med ex-pojkvännen Philip Wong och de skapade många fina minnen ihop där.

Annons

”Ett avslutat kapitel. Herregud va vemodigt det är att lämna denna lägenheten. Första lägenheten som känns lite som första kärleken. Den kommer alltid vara speciell för mig. Första stället som blev till vårt egna. Jag delar så fina minnen här”, skriver Alice Stenlöf i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

”Tack för denna tiden lilla läggan. Nu blir du någon annans första egna. Ta hand om dom lika bra som du tog hand om oss!”.

I kommentarsfältet stöttas hon nu av både vänner och följare.

”Du är så grym!! All kärlek till dig”, hälsar en person.

”Nu gråter jag nästan, men det kommer bli bra. Väldigt bra”, skriver vännen Klara Elvgren.

Annons

FOTO: Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…