Alice Stenlöfs ord om relationen med Bianca Ingrosso

Alice Stenlöfs ord om relationen med Bianca Ingrosso
Efter den enorma succén beslutade sig plötsligt Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso för att lägga ner den populära podcasten Alice och Bianca - Har du sagt A får du säga B.
Allt eftersom duon syntes mindre och mindre tillsammans på sociala medier väcktes fler och fler frågetecken hos följarna.
Nu berättar Alice om hur relationen mellan de två influencer-vännerna ser ut idag.
Annons

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf drev tillsammans podcasten Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B som snabbt kom att bli en succé. I maj förra året fyllde de tillsammans Globen där de höll sin livepodd som senare kom att sändas på Dplay. Framgångarna var många tills duon kom med det plötsliga beskedet om att podden skulle komma att läggas ner.

Annons

– Det är så mycket med den här podden som har varit otroligt fantastiskt och vi har fått så mycket möjligheter och kärlek från er som har lyssnat. Men vi vill också sluta på topp, sa Alice Stenlöf i det sista podd-avsnittet.

Duon slutade synas tillsammans

Bianca Ingrosso berättade senare under sommaren att podcasten lätt kom att bli väldigt personlig, vilket var något som hon ville komma ifrån.

Annons

– Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir. Jag trivs denna sommar med att faktiskt vara totalt ledig och inte så himla offentlig. Podden blir nog den som inte kommer vara aktuell under 2019, berättade Bianca Ingrosso för Hänt i somras.

Radarparet syntes under podcast-tiderna flitigt tillsammans men efter det chockerande beskedet försvann de inte bara från podcast-studion utan även från varandras sociala medier. Detta var något som följarna snabbt la märke till, Bianca och Alice menade dock att de fortfarande var lika bra vänner men att deras sommarplaner var på olika håll i landet.

”Mycket på varsitt håll”

När Hänt träffar Alice Stenlöf som nu är aktuell i TV4-programmet Let’s Dance menar hon att relationen mellan de två influencer-vännerna inte skulle vara något annat än god.

Hur är din och Biancas relation idag?

– Den är bra, säger Alice.

Annons

Hon menar att anledningen till att de inte längre umgås lika mycket endast beror på deras olika livssituationer.

– Vi har båda mycket åt varsitt håll. Jag dansar flera timmar per dag och hon gör sina grejer, säger Alice.

Tipsen från Bianca Ingrosso

Trots att Bianca och Alice inte länge umgås lika mycket har Bianca delat med sig av sina bästa Let’s Dance-tips. Bianca kom nämligen på andra plats tillsammans med sin danspartner Alexander Svanberg när hon medverkade i programmet 2016.

– Det är jätteklyschigt men det viktigaste är att bara fokusera på att ha kul, för det här är verkligen något av det roligaste man kan göra. Så jag skulle inte glömma att njuta och ha kul, berättar Alice att Bianca tipsat henne om.

Annons

FOTO: Karin Törnblom / TT / Johan Jeppsson / TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…