Alexandra Nilsson akut till sjukhus – efter plötsliga smärtan

Alexandra Nilsson
Alexandra Nilsson tvingades besöka sjukhus tidigare i veckan efter att ha drabbats av plötsliga magsmärtor.
Nu berättar hon om insjuknandet.
– Det gjorde extra mycket ont när jag försökte sätta mig ner, skriver Alexandra på sin blogg.
Annons

Bloggerskan Alexandra Nilsson, 28, har haft en hel del otur med hälsan den senaste tiden. I somras berättade hon för sina följare att hon skadat sin fot flera gånger.

– Det är som att fötterna bara viker sig under min kropp. Det känns som att min kropp pallar inte trycket. Det känns som att den viker och ger med sig och jag känner mig lite besviken på min egna kropp. Det känns som att den inte orkar mer, sa Alexandra i en vlogg.

I en ny video på sin Youtube-kanal berättade Alexandra Nilsson tidigare i veckan att hon haft väldigt ont i magen.

Annons
Annons

– Jag fick så ont i magen, alltså så ont i magen, så jag flög in på toaletten och trodde att det var… ni vet vad. Jag tänkte att det kommer gå över snart, för jag kan få magknip lite då och då som gör jätteont ganska intensivt och så går det över.

Alexandra Nilsson till sjukhus med magsmärtor

Men smärtan fick inte över och i ett inlägg på sin blogg berättar Alexandra Nilsson mer om vad som hände. Efter att hon spelat in videon tvingades hon nämligen åka till sjukhuset på grund av magsmärtorna.

”Då jag hatar att åka till läkaren försökte jag undvika det så gott som jag bara kunde, men både Andreas och mamma tvingade dit mig. Tur var väl det”, skriver hon i inlägget.

Annons

Det visade sig att Alexandra hade drabbats av en blödning i magen och livmodern.

”Det är ju därför jag hade så himla ont. Det gjorde extra mycket ont när jag försökte sätta mig ner eller ställa mig upp”, skriver hon och fortsätter sedan kryptiskt:

”Ni kan ju försöka lista ut själva hur skadan kom till.. Använd fantasin.. Hähä…”

Nu måste Alexandra Nilsson äta smärtstillande medicin och om situationen inte blir bättre kan hon behöva uppsöka läkarvård igen. Hon har dock redan nu ett glädjande besked till läsarna.

”Det känns faktiskt redan bättre och det är jag så tacksam över”, skriver Alexandra Nilsson.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…