Agneta Sjödin och Niklas Strömstedts dotter Maja gör succé

Här gör Agneta Sjödin och Niklas Strömstedts dotter dundersuccé
Efter Maja Strömstedts framträdande på Gröna Lund väller hyllningarna in. Pappa Niklas Strömstedt och mamma Agneta Sjödin verkar dessutom stoltare än någonsin. ”Hon är så bra”, skriver Agneta i ett inlägg på Instagram.
Annons

Agneta Sjödin, 51, och Niklas Strömstedt, 60, har tillsammans dottern Maja Strömstedt, 21 – som nu briljerar som artist. Att Majas föräldrar är kända sedan tidigare är något hon varit tydlig med att hon inte velat utnyttja, hon vill stå helt på egna ben.

– Jag vill skapa min våg och rida på den och verkligen inte ta uppmärksamhet från någon annan. Jag vill att fokuset ska ligga på att jag har skapat det här helt själv utan någon hjälp från dem. Rädslan ligger väl mest i att det ska glömmas bort. För det här är min resa och inte deras. Jag har bett dem att bara vara mina föräldrar i det här och kanske inte pusha ut det på ett sätt så att det verkar som att jag använder deras uppmärksamhet för att pusha fram mig själv, sa hon i en intervju med Aftonbladet.

Annons
Annons

Det har varit ganska tyst om Maja under åren – fram tills nu. Nu har hennes artistkarriär börjat ta fart och i veckan uppträdde hon på Gröna Lund i Stockholm. Nu tokhyllas hon för sitt framträdande och komplimangerna väller in från olika kändisar på mamma Agnetas Instagram.

”Min fina dotter Maja på Gröna Lunds lilla scen. Hon är så bra och jag är så stolt”, skriver Agneta Sjödin till ett videoklipp från dotterns framträdande.

”WOW!!! Amazing Maja. Äpplet faller inte långt, Agneta och Niklas”, kommenterar Annika Jankell.

Annons

”Wow! Helt fantastiskt”, skriver Tilde de Paula.

”Oh my god!!!!! Så BRA!”, kommenterar Daniel Paris.

Annons

I kommentarsfältet syns även kändisar som Charlotte Perrelli, Mia Parnevik, Patrick Ekwall och Nanne Grönwall.

Pappa Niklas Strömstedt spricker av stolthet

Även på pappa Niklas Strömstedts Instagram hyllas dottern. Till ett videoklipp från spelningen skriver han hur stolt han är över Majas framgång.

”För ett ögonblick sen satt hon på mina axlar och klappade händerna. Så blinkar man och i nästa sekund glider hon runt på scenen på  Gröna Lund. Lilla Majsan! Sjukt bra låt också. Stoltman slår i taket!”, skriver han.

FOTO: Eero Hannukainen/ Mattias Hansson/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…