Adeles glädjebesked till fansen efter skilsmässan från Simon

Adele om karriärbeslutet efter skilsmässan.
I april släpptes nyheten att Adele och maken Simon Konecki bestämt sig för att skilja sig. Nu, några månader senare, mår Adele bättre än någonsin och är redo att släppa ny musik.
Annons

Det var i april som artisten Adele, 31, och maken Simon Konecki, 45, valde att gå skilda vägar. De hade då varit ett par i åtta år och gifta sedan 2016. Ex-paret har sonen Angelo, 6, tillsammans.

– Adele och hennes partner har separerat. De ska tillsammans uppfostra sin son på ett kärleksfullt sätt. Som alltid ber de om att få behålla sitt privatliv för sig själva. Några fler kommentarer kommer inte lämnas, sa sångerskans representant i ett uttalande skrev The Guardian i april.

Annons
Annons

Tre månader efter skilsmässan tycktes Adele må väldigt bra. På sociala medier strålade stjärnan och hon la upp bilder på när hon umgicks med vänner, festade och tränade hårt.

Nu har ytterligare några månader gått och det verkar som att Adele lagt sin tid på att vara kreativ. Tidningen People berättar att Adele mår bättre än någonsin – och att hon kanaliserar sina känslor efter skilsmässan till att göra musik.

En källa berättar för People att Adele börjar känna sig beredd att dela med sig av resultatet till resten av världen.

Annons

– Hon är definitivt redo, både mentalt och fysiskt, att promota ny musik. Det verkar som att det kommer att hända senare i år. Hon pratar om förra året som ett väldigt svårt år, och hon har tidigare sagt att skapa ny musik är nästan som terapi. Det märks att hon är redo att dela det med sina fans, säger källan.

Känslosam musik för Adele

Adeles musik har hyllats för att vara personlig och nära – och enligt källan kommer den nya musiken vara just det.

– Hon är så upptagen, men hennes liv är bättre än det var förut. Hon är väldigt uppfylld av att vara en artist. Ny musik är fortfarande en stor grej för henne. Hon känner sig levande och lycklig, säger källan.

Annons

Efter skilsmässan har Adele delat sin tid mellan sitt hem i Storbritannien och Los Angeles. Under sommaren har hon tillbringat mycket tid med 6-åriga sonen Angelo och deras relation har aldrig varit bättre.

– Adele älskar Los Angeles och lever ett härligt liv med sin son. Hon tycker om att hålla sitt liv privat, både för sig själv och sin son, och det kan hon göra i Los Angeles. Hon delar föräldraskapet med Simon och de verkar komma bra överens och tillbringar tid tillsammans med Angelo också, säger källan.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…