9 år efter succén – så ser Lovisa från Snabba cash ut idag

9 år efter succén – så ser Lovisa från Snabba cash ut idag
Minns du också Mrados ursöta åttaåriga dotter Lovisa i Snabba cash? Barnskådespelaren har vuxit upp – så här ser hon ut idag.
Annons

Snabba cash var den svenska långfilmen som baserades på Jens Lapidus bästsäljande roman med samma namn. När filmen kom ut på bio 2010 gjorde den succé, både på hemmaplan och internationellt.

Huvudrollerna axlas bland annat av Joel Kinnaman, 39, Dragomir Mrsic, 49, och Matias Varela, 38.

Filmen handlar om JW som blir en knarklangare för att kunna tjäna stora pengar och passa in med sina rika kompisar. Men hans öde knyts samman med två andra män, Jorge som är en fånge på rymmen både från polisen och även den serbiska maffian, med torpeden Mrado i ledning.

Annons
Annons
Hollywood-stjärnan Joel Kinnaman spelar JW i Snabba cash.
Hollywood-stjärnan Joel Kinnaman spelar JW i Snabba cash. FOTO: TT

I filmens början är Mrado på ett möte hos socialstyrelsen där han blir tillsagd att han blir den nya vårdnadshavaren för hans dotter Lovisa. Mrado är till en början förbannad över beslutet, eftersom att ta hand om en åttaårig dotter inte passar hans våldsamma livsstil.

Så ser barnskådisen ut idag

Men under filmens gång får Mrado starkare känslor för sin ursöta lilla dotter som får stå ut med skjutningar och vapen i hennes nya liv med sin pappa.

Annons

Lovisa spelas av Lea Stojanov som idag har hunnit bli 18 år gammal. Sedan Snabba cash har Lea fortsatt sin skådespelarkarriär. Bland annat syntes hon i julkalendern Piratskattens hemlighet 2014. Däremot har hon inte synts mycket i det offentliga.

Lea Stojkanov på premiären av Snabba cash 2010.
Lea Stojanov var bara 7 år när hon spelade gangstertorpeden Mrados dotter i Snabba Cash. FOTO: TT/ Eero Hannukainen.

På Instagram har Lea ett så kallat dubsmash, där hon lagt upp videor på sig själv där hon sjunger till olika låtar och hon har även ett Twitter-konto. Det finns inga inlägg, men däremot en bild på hur hon ser ut idag. Se den här:

Så ser Lea Stojanov ut idag – 18 år gammal.
Så här ser Lea Stojanov ut idag – 18 år gammal. FOTO: Twitter
Annons

FOTO: TT/Charlotte Brunzell, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…