Camilla Läckbergs nya barnbesked: ”Ljuvligt”

Camilla Läckbergs barnbesked.
Författaren Camilla Läckberg och maken Simon Sköld fick dottern Polly för tre år sedan. Camilla har också barnen Meja, Wille och Charlie sedan tidigare. Nu har deckardrottningen lämnat besked om framtiden vad gäller fler barn.
Annons

Författaren Camilla Läckberg, 44, och kärleken Simon Sköld, 31, gifte sig 2017. Tillsammans har de dottern Polly Läckberg Sköld, 3. Sedan tidigare relationer har Camilla barnen Meja, Wille och Charlie. Nu lever de bonusfamilj-liv där de har bra kontakt med alla inblandade.

När Camilla Läckberg gick ut med relationen med Simon Sköld fick hon stora reaktioner över åldersskillnaden på 13 år. I SVT:s program Morgonstudion för några veckor sedan berättade Camilla om hur märkligt hon upplevde uppmärksamheten över just åldersskillnaden. 

Annons
Annons

– För mig var det så förvånande att det blev ett sånt himla hallå om det och det höll i sig i nästan två års tid. Massa skriverier och massa kommentarer för att han var yngre och jag blir så förvånad för jag ser ju jättemycket män runt mig som har betydligt yngre kvinnor och ingen kommenterar det över huvud taget, sa Camilla Läckberg då och fortsatte:

Annons

– Jag har hört att det kallas att göra en Läckberg nu så jag har förhoppningsvis bidragit till att ändra den normen.

Bebisbild på Instagram

Efter att Camilla Läckbergs och Simon Skölds dotter Polly föddes för tre år sedan har de många gånger fått frågan om de ska skaffa fler barn. Redan förra sommaren kommenterade Simon Sköld detta och dementerade att det skulle vara fler barn på gång för dem.

Annons

Får ofta frågan om vi ska ha flera kids, supermysigt att låna som jag fick göra idag på brunchen en stund, men kan ärligt med handen på hjärtat säga att vi har så de räcker. Älskar våra kids men fler blir de inte, vi måste ju ha tid för de vi redan har. Blir en del med alla Bonusbarnen”, skrev Simon Sköld då på Instagram.

Nu har även Camilla Läckberg berättat att det inte blir fler barn för den stora familjen. På Instagram har deckardrottningen lagt upp en bild på sig själv med en bebis i famnen. Även Simon Sköld och dottern Polly får hålla bebisen.

Nej vi ska inte ha fler. Men lånebebis är ljuvligt!” skriver Camilla Läckberg till bilden.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…