Nicole Kidman i bråk med sina egna barn – stjärnans ord avslöjar sprickan

Nicole Kidman i bråk med sina egna barn – stjärnans ord avslöjar sprickan
Nicole Kidmans tal under Golden Globe-galan fick många att undra...
Annons

Det var på Golden Globe-galan för ett par dagar sedan som skådespelaren Nicole Kidman, 50, kammade hem ett pris för sin roll i tv-serien ”Big little lies”. På scenen tackade stjärnan maken Keith Urban, 50, och deras gemensamma döttrar Sunday Rose, 9, och Faith Margaret, 7, samt sin syster och sin mamma.

Annons

Efteråt har stora frågor väckts bland fansen, som ifrågasätter varför Nicole inte tackade sina två andra barn, Isabella, 25 och Connor, 22, som hon har tillsammans med sin ex-make Tom Cruise, 55.

Men enligt brittiska Daily Mail finns det ett svar på frågan. Tidningen uppger att stjärnan aldrig någonsin nämner de två barnen som hon och ex-maken adopterade tillsammans eftersom det finns en stor spricka inom familjen.

Anledningen är att Connor och Isabella är aktiva medlemmar i scientologkyrkan tillsammans med sin pappa. Efter skilsmässan 2001 stannade barnen kvar hos sin far och uppfostrades av honom, medan Nicole Kidman hoppade av scientologin. Hon var inte heller med när dottern gifte sig för tre år sedan.

Nicole Kidman har tidigare nekat till att scientologin ska ha lett till en spricka i familjen, bland annat i en intervju med tidningen Vogue.

”Jag har två barn, Isabella och Connor, som är scientologer. Jag väljer att visa respekt för deras tro” sa hon då.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…