Nicole avslöjar viktiga detaljerna inför bröllopet med Eric Saade

Viktiga detaöjerna på Eric Saade och Nicole falcianis bröllop
Nicole Falciani och fästmannen Eric Saade har åkt till Toscana i Italien för att spana in vilken plats de vill gifta sig på. Nu avslöjar Nicole de viktigaste detaljerna kring bröllopet.
Annons

Artisten Eric Saade, 28, och influencern Nicole Falciani, 21, har varit ett par i över fyra år. De träffades av en slump när Nicole Falciani intervjuade popstjärnan för en tidning.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Över nyår åkte paret på semester till Dubai och där Eric gick ner på knä och flickvännen svarade ja. Förlovningen tillkännagavs när båda två lade upp bilder på sina Instagramkonton, där paret står tätt intill varandra och Eric håller upp sin nyblivna fästmös hand med den gnistrande ringen på vänster ringfinger.

Alltså WOW, jag är fortfarande i chock och det har ännu inte sjunkit in. JAG SKA GIFTA MIG!!! Hur sjukt är inte det. Efter tolvslaget på nyår, runt 01-tiden så gick Eric ner på knä på en strand i Dubai och frågade mig om jag ville gifta mig med honom. JA, JA, JA sa jag medan jag var i chock, skrattade och grät”, berättar Nicole Falciani i ett inlägg på sin blogg.

Annons

Innan det lyckliga tillfället hände, hade Nicole hintat på sociala medier om att hon gärna ville att pojkvännen skulle fria till henne. Därför är det kanske inte så konstigt om influencern längtar ihjäl sig till sin bröllopsdag.

”Verkligen dags att bestämma sig”

I början av mars skrev Nicole ett blogginlägg från Toscana i Italien, där paret befann sig för att leta efter den perfekta platsen att gifta sig på. Hon avslöjar att det finns två favoriter.

”Vi tittade på fyra olika ställen och vi har två favoriter just nu. Men vi har inte bestämt oss riktigt än. Ställena är väldigt olika varandra”, skriver Nicole på bloggen och fortsätter:

”Men snart är det VERKLIGEN dags att bestämma sig och boka ett datum. Vi får helt enkelt se vad det blir”

Nyligen hade Nicole en frågestund på sin Instagram. En följare frågade när bröllopet kommer ske – och det verkar som att de fortfarande har samma tid i åtanke som Nicole varit öppen med från början.

”Nästa år, troligen i maj”, svarar Nicole.

En annan följare undrar vad som är viktigast för influencern på hennes bröllop.

”Oj jag vet inte riktigt. Men typ att alla gäster ska ha kul, att maten är bra och att det är riktig feststämning.”, skriver Nicole på Instagram.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…