Niclas Wahlgrens ilska efter missen i Hela kändis-Sverige bakar

Niclas Wahlgren tappar humöret i Hela kändis-Sverige bakar.
Det har blivit dags för semi-final i TV4:s program Hela kändis-Sverige bakar. I kvällens avsnitt får deltagarna fritt välja en dessert som de vill bjuda domarna på. Men för Niclas Wahlgren går inte baket som planerat – något som resulterar i ilska.
Annons

När Niclas Wahlgren, 53, tackade ja till att medverka i Hela kändis-Sverige bakar på TV4 trodde han att programmet gick ut på att lära sig baka. Inte förrän efter han tackat ja insåg han att så inte var fallet – här gällde det att visa upp sina bakkunskaper för domarna Johan Sörberg och Birgitta Rasmusson samt programledarna, Tina Nordström och Johan Östling.

Annons

– Jag har aldrig tittat på programmet och tänkte att jag äntligen skulle få lära mig att baka. Skitkul, tänkte jag. Det var en smärre chock när jag förstod att jag skulle behöva göra allt själv, har Niclas Wahlgren sagt i en intervju i Aftonbladet.

Trots den initiala tabben har Niclas Wahlgren lyckats riktigt bra i Hela kändis-Sverige bakar. I tisdagens avsnitt är det dags för semi-final och Niclas har lyckats hålla sig kvar i tävlingen tillsammans med Ellen Bergström, 29, Ann Wilson, 50, Patrick Ekwall, 53, och Ola Selmén, 40.

Annons

I semifinalen är nerverna på helspänn och deltagarna är beredda att göra sitt bästa för att ta sig hela vägen till finalen. Det visar sig dock vara svårare än väntat.

I det första baket ska deltagarna bjuda de hårda domarna på sin absoluta favoritdessert. Niclas Wahlgren bestämmer sig för att göra sin egen morotskaka. När det är 15 minuter kvar har kakan inte gräddats färdigt. Han känner på den med en sticka.

– Den här ju kladdig i mitten. Det här är ju katas …, säger Niclas Wahlgren och kastar provstickan och slår näven i bänken.

– Inte idag! Inte nu! skriker han.

Drar en vit lögn

Niclas Wahlgren fortsätter:

Annons

– Jag kan ju inte ta ut och ha smet. Jag kan inte servera smet. Det är frustrerande.

Missen med morotskakan gör också att han inte hinner breda på glasyren innan serveringen. Därför får domarna en morotskaka med glasyr i en skål vid sidan om. Men det hindrar inte Niclas som snabbt kommer på en nödlögn.

– Så här brukar alltid vi äta morotskaka hemma. Vi är en ganska stor familj och då finns det dem som inte gillar för sött. Så då brukar vi separera det, säger han till domarna Johan Sörberg och Birgitta Rasmusson som dock inte köper ursäkten.

– Jättebra förklaring du gjorde, men vi vet ju att den inte var klar, säger Johan Sörberg.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…