Nemo Hedéns rädsla efter mystiska sjukdomstillståndet: ”Skakar”

Nemo Hedén började skaka okontrollerat i badkaret idag och söker nu vård för sitt mystiska sjukdomstillstånd.
Nemo Hedén drabbades av nervryckningar och en blackout i badkaret. Nu är han livrädd att det beror på hans tidigare drogmissbruk.
Annons

Nemo Hedén, 31, som driver podden Nemo möter en vän, blev pappa i april förra året med exflickvännen Frida. Sedan dottern Nova, 1, kom in i hans liv har han blivit mer riskmedveten, vilket han ofta pratar om i sin podd.

Annons

Därför kom det som en chock när han idag plötsligt började skaka okontrollerat när han låg i badkaret. Han skriver på sin Instagram:

”Jag var med om en så SJUKT obehaglig sak alldeles nyss när jag låg i badkaret. Min vänstra hand började plötsligt skaka hejvilt. Den ryckte typ kontrollerat. Som nerv-ryckningar. Fick typ en mini-blackout…”

Han fortsätter:

”Trodde först det var början på ett epelepsi-anfall. Jag ställde mig upp och efter typ 10 sekunder så slutade det.. jag blev livrädd och helt paralyserad. Vafan… Vad fan var det där?! Alltid när något konstigt händer i min kropp eller knopp så blir jag LIVRÄDD! Jag tänker direkt att det beror på mitt förflutna. Är det drogrelaterat?”

Annons

Söker vård

Tiden efter att Nemo blev känd för sin medverkan i dokusåpan Kungarna på Tylösand 2010 präglades av både alkohol, droger och en destruktiv livsstil. Något han också skrivit om i sin bok Ingen.

Eftersom det var tre år sedan han blev helt nykter tycker Nemo att han ren logiskt sett borde vara helt återställd vid det här laget. Ändå är han nojig att hans nya märkliga tillstånd kan ha med det att göra. Han förklarar i inlägget att han tog en massa konstiga outforskade internet-droger och att ingen egentligen vet bieffekterna av dem. Han avslöjar också med tanke på hur mycket han tidigare knarkade:

Annons

”I ärlighetens namn blev jag chockad när det stod klart att jag skulle bli pappa .Jag var helt säker på att jag knarkat på min förmåga att göra barn.”

Han avslutar sitt inlägg med att skriva:

”Fan. Jag sitter här och skakar nu. Rädd. Lugna mig. Ringde sjukvårdsupplysningen som kan ringa tillbaka först inom 2 timmar.. Så jag åker nog in till Karolinska. Måste prata med någon som kan lugna mig..”

View this post on Instagram

Jag var med om en så SJUKT obehaglig sak alldeles nyss när jag låg i badkaret. Min vänstra hand började plötsligt skaka hejvilt. Den ryckte typ kontrollerat. Som nerv-ryckningar. Fick typ en mini-blackout… Trodde först det var början på ett epelepsi-anfall. Jag ställde mig upp och efter typ 10 sekunder så slutade det.. jag blev livrädd och helt paralyserad 🙁 Vafan.. Vad fan var det där?! Alltid när något konstigt händer i min kropp eller knopp så blir jag LIVRÄDD! Jag tänker direkt att det beror på mitt förflutna. Är det drogrelaterat? Visst, det är över 3 år sedan jag tog något… Kropp och knopp borde vara helt återställt.. Men det var ju å andra sidan en period där jag tryckte i mig ALLT i min väg. Och då snackar vi inte vanliga droger. Nej nej. Vi snackar märkliga outforskade internet-droger som ingen ens visste vad det var.. är detta en bieffekt av detta? För ingen vet ju i ärlighetens namn vad det är för bieffekter på all den där kemiska okända skiten från jordens alla märkliga hörn. I ärlighetens namn så blev jag chockad när det stod klart att jag skulle bli pappa. Jag var helt säker på att jag knarkat på min förmåga att göra barn. Fan. Jag sitter här och skakar nu. Rädd. Lugna mig. Ringde sjukvårdsupplysningen som kan ringa tillbaka först inom 2 timmar.. Så jag åker nog in till karolinska. Måste prata med någon som kan lugna mig.. ?

A post shared by Nemo Hedén (@nemoheden) on

FOTO: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…