Nemo Hedéns kärlekslycka med flickvännen efter återföreningen

Nemo och Frida finner kärleken igen.
Tidigare i sommar berättade tv-profilen Nemo Hedén att han och ex-flickvännen Frida hittat tillbaka till varandra. Nu hyllar han sin partner i ett kärleksfullt inlägg på Instagram.
Annons

Tv- och podcast-profilen Nemo Hedén, 32, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i dokusåpan Kungarna av Tylösand år 2010. Efter en längre tid av hårt festande och en ohälsosam livsstil är Nemo numera nykter, drogfri och driver den framgångsrika podcasten Nemo möter en vän där han varje vecka träffar och intervjuar kända profiler.

Annons

För tre år sedan blev Nemos flickvän Frida gravid och bara några månader efter avslöjandet berättade paret att de valt att gå skilda vägar.

”Sedan några månader tillbaka så har jag och Frida endast varit vänner. Det hela är väldigt odramatiskt och det är ett gemensamt beslut som har växt fram. Vi vill berätta detta officiellt för att slippa frågor, missförstånd och annat obekvämt”, skrev Nemo Hedén i ett inlägg på Instagram.

Annons

Nemo Hedén återförenas med Frida

Strax efter uppbrottet började Nemo dejta en annan kvinna, men relationen blev kortvarig. Ytterligare en tid efter det berättade Nemo att han funnit kärleken på nytt – denna gång i ex-flickvännen Frida, som även är mamma till hans dotter. I ett inlägg på Instagram skrev han:

”Denna gång släpper jag dig inte”, intill en bild där paret pussas.

I kommentarsfältet var det tydligt att hans följare var glada över återföreningen.

”Men jag ryser!!! FAN så underbart!”, skrev Youtube-profilen Jonna Lundell vid tillfället.


Annons

Nemo Hedéns kärleksförklaring till flickvännen Frida

Drygt två månader efter att paret hittat tillbaka till varandra publicerar Nemo Hedén ett långt inlägg på Instagram där han förklarar sin kärlek till flickvännen Frida. Nemo vet nu att hon är kvinnan i hans liv och att det är på riktigt denna gång.

”Vi har lärt känna varandra utan och innan. Den grund, stabilitet och trygghet som tidigare saknades i vår relation finns nu där. Och så plötsligt, i våras, så stod stjärnorna rätt. Vi blev vi. Och familjen blev komplett. Som i den vackraste av sagor”, skriver han i ett inlägg och fortsätter sedan:

”Jag vet nu att du är kvinnan jag vill leva med. Jag vet nu att du är den jag vill ha fler barn med. Jag vet nu att du är den jag vill bli gammal med. Wow, vilken grej va.. Jag älskar dig!”

View this post on Instagram

Vi började i helt fel ände. Efter våran avslutade sommarflirt så messade du mig plötsligt en september-dag och sa att du var gravid. Chocken. Paniken. Förvirringen. Men ändå också, någonstans djupt där inne, GLÄDJEN! Vi bestämde oss för att behålla barnet, trots omständigheterna.. Vi ville ju båda ha barn och var båda på bra platser i livet. Folk höjde på ögonbrynen och tyckte nog att vi var galna. Någon kallade det ”ansvarslöst” minns jag. En annan sa ”Ni är ju fan inte ens ihop?!”. Men för oss kändes det rätt. I samma veva så gjorde vi ett tafatt försök att fungera som kärlekspar men insåg ganska snabbt att fan, vi är ju inte kära i varann. Eller kanske framförallt – vi känner ju knappt varann. Allt hade gått så fort. För fort. Så vi bestämde oss för att bara vara vänner och istället lägga allt krut på att försöka bli dom bästa möjliga föräldrarna till våran dotter. 2.5 år senare så har vi vuxit samman. Vi har lärt känna varandra utan och innan. Den grund, stabilitet och trygghet som tidigare saknades i vår relation finns nu där. Och så plötsligt, i våras, så stod stjärnorna rätt. Vi blev vi. Och familjen blev komplett. Som i den vackraste av sagor. Jag vet nu att du är kvinnan jag vill leva med. Jag vet nu att du är den jag vill ha fler barn med. Jag vet nu att du är den jag vill bli gammal med. Jag är säker. Jag har aldrig varit helt säker i en relation förut men det är jag nu. Frida, att jag tycker du är världens finaste mamma, det vet du. Det har jag sagt till dig säkert 1000 ggr. Men du är också en helt underbar flickvän som gör mig lycklig varje dag. Och vet du vad? Du är även en fantastiskt fin vän. Och tänk att jag får allt detta i en och samma person! Wow, vilken grej va.. Jag älskar dig! ❤️

A post shared by Nemo Hedén (@nemoheden) on

FOTO: TT, INSTAGRAM

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…