Mystiska beskedet inför prins Harrys bröllop med Meghan – ställer in allt

Mystiska beskedet inför prins Harrys bröllop med Meghan – ställer in allt
Om tre månader gifter sig prins Harry med Meghan Markle. Samtidigt har världsstjärnan Elton John nu ställt in sina spelningar i Las Vegas som skulle ha ägt rum samma helg som bröllopet – vilket nu har startat stora spekulationer...
Annons

Den 19 maj i år ska prins Harry, 33, gifta sig med kärleken och skådespelaren Meghan Markle, 36. Sedan tidigare är det känt att parets vigsel kommer att äga rum i Windsor castle och att de kommer att åka häst och vagn genom Windsors gator efter vigseln i St Georges kapell, samt gå i en parad genom stadens gator.

Annons

”De hoppas att denna korta resa ska ge mer folk möjligheten att gemensamt samlas runt Windsor för att njuta av atmosfären denna speciella dag”, skriver Kensington Palace i ett pressmeddelande.

Men hittills är det inte känt vilken eller vilka artister som ska uppträda under parets bröllop – förrän nu. Enligt uppgifter till People Magazine kommer världsstjärnan Elton John, 70, att sjunga för brudparet.

Spekulationerna har dragit igång efter att Elton, som hade två spelningar inbokade i Las Vegas den 18 och 19 maj, nu har ställt in dem. Enligt hans officiella hemsida är anledningen till detta en ”schemakrock”.

Annons

Elton John själv har inte kommenterat huruvida schemakrocken beror på att han i stället ska spela för prins Harry och Meghan Markle. Dock har han tidigare uttryckt sin glädje över att de hittat varandra.

– Jag spenderade en del tid med Harry i Sicilien förra sommaren och jag kunde se att han var totalt förälskad, har Elton sagt.

Elton John har tidigare uppträtt för den brittiska kungafamiljen på flera speciella tillfällen. Bland annat framförde han ”Cande in the wind” på prins Harrys mamma prinsessan Dianas begravning 1997.

Foto: IBL

 

Dela på:
Annons
Laddar