Annons

Mollys vändning inför bröllopet med Danny: ”Vill inte snacka om honom”Annons


När ska ni gifta er, Molly Sandén och Danny Saucedo? Vi har väntat med spänning sedan frieriet början av 2016, men nu berättar Molly att hon kommer att hålla bröllopet hemligt.

Ett av kändis-Sveriges hetaste par är utan tvekan Molly Sandén, 25, och Danny Saucedo, 31. Och efter att Danny friade till Molly på Afrikas högsta berg Kilimanjaro i Tanzania i början av 2016 väntar väl alla på att få veta när det blir ett bröllop?!

Annons

Molly har precis bytt spår inom musiken. Nu är hennes musik på svenska, och hon beskriver den som mer ärlig än tidigare. I hennes nya ”artist-jag” så vill hon varken vara ”den mobbade tjejen” eller ”Dannys flickvän” längre. Innan hon släppte den första nya singeln raderade hon alla sina bilder från sina sociala medier, och efter låtsläppet publicerar hon nu bara bilder på sig själv som hon anser vara ”äkta” – och bilder på Danny går helt bort.

I en intervju med Jesper Börjesson i ”TV4 Nyhetsmorgon” frågar han om deras kommande bröllop kommer att få synas på hennes sociala medier.

– Nej, jag har valt det nu. Jag har blivit så trött över att inte få stå på mina egna ben, utan att allt jag gör ska förknippas med han och vad han gör och vad han säger. Så jag har gjort ett litet statement där också. Jag vill inte snacka om honom, jag vill inte det, svarar Molly.

Vi nyfikna får väl helt enkelt hoppas på att Danny laddar upp några bilder på sina egna kanaler… Eller kanske någon av parets alla vänner…

5
Visa bildspel

/
...
Visa mer

LÄS OCKSÅ: Danny och Mollys miljonköp – mitt i bröllopsplanerna

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Molly Sandéns Instagram-kupp

FOTO: Ibl

Annons


Annons


Laddar