Annons

Modellen anklagar Drake för att ha gjort henne gravidAnnons


Modellen Layla Lace anklagar rapparen Drake för att ha inlett en affär med henne, gjort henne gravid och sedan slutat höra av sig. "Jag känner mig så dum", skriver hon på Instagram.

Ska  Drake, 30, bli pappa? Det hävdar i alla fall modellen Layla Lace, som i sociala medier skriver att rapparen har gjort henne gravid och sedan lämnat henne. Enligt Layla ska Drakes crew ha flugit in henne till Storbritannien i februari i år för att träffa rapparen, som ska ha fått upp ögonen för henne via Instagram, och de två ska då ha inlett en affär som resulterat i att hon blivit med barn.

Annons

På Instagram rasar Layla nu mot rapparen och menar att han slutade höra av sig så fort han fick veta att han ska bli pappa.

”Jag antar att det nya är att, när du berättar för en kille att du är gravid, han slutar svara i telefon! Jag skulle ha sprungit för livet, men jag föll för hans ”bra kille”-image, som den skithögen låtsades att han var. Vilken lögn. Jag känner mig så dum”, skriver hon i ett inlägg enligt In Touch.

LÄS OCKSÅ: Över mellan JLo och Drake – varade bara i två månader

Layla visar också upp flera meddelanden från Drakes dj, där han skriver att rapparen är intresserad och att de ska ta henne till Storbritannien för att träffa honom. Layla har också lagt upp bilder på sitt stämplade pass, vilket bevisar att hon var i landet samtidigt som rapparen.

”Det finns ingen anledning för mig att ljuga om att jag har varit med en idiot. En idiot som jag hade respekt för fram tills det att han visade sitt sanna ansikte. Ja, han är en fantastisk artist, det tar jag inte från honom, men privat så är det en hel annan historia”, skriver hon.

Enligt Layla ska Drake också ha hotat henne att hålla tyst via flera arga sms, skriver Hollywood life. Drake har ännu inte kommenterat anklagelserna.

Så sent som i februari var Drake tillsammans med artisten  Jennifer Lopez, 47, men förhållandet tog slut efter bara två månader. Under 2016 var han ihop med Rihanna, 28.

LÄS OCKSÅ: Nu hånar hela internet Drakes fuldans i nya videon

Foto: IBL


Annons
Annons


Laddar