Missen i Let’s dance som TV4-tittarna inte fick se – stoppade Samir och Viktor

Missen i Let's dance som TV4-tittarna inte fick se – stoppade Samir och Viktor
Samir Badran och Viktor Frisk planerade en kupp i finalen av Let's dance. Men en miss gjorde att de aldrig kunde genomföra den.
Annons

Viktor Frisk, 23, och Samir Badran, 28, släppte idag nya låten Put your hands up för Sverige, tillsammans med dj:en och Youtubern Anis don Demina. I kvällens final av Let’s dance framförde de låten i direktsändning framför en miljonpublik. Det tittarna inte visste om var att de planerade en kupp.

Annons

– Jag ska ha Spotifys logga på magen och texten ”Lyssna på låten här”. Det kommer bli svinbra, berättade Viktor för Hänt tidigare i veckan under repetitionerna.

Message Input

Message #redaktörer
Att göra reklam i kanalen kostar vanligtvis hundratusentals kronor för bara några sekunder enligt TV4 själva. Dessutom riskerar de att bli fällda av Granskningsnämnden och därmed få höga böter. När väl duon framförde sin låt hände ingenting.

– Alltså Viktor har loggan och texten målad på magen, men vi hann inte, säger Samir efteråt.

Annons

Tanken var att programledaren David Hellenius, 44, skulle dra upp Viktors tröja i slutet av låten. Men i en tv-produktion går det undan och det fanns helt enkelt ingen tid över att göra kuppen.

– Nej vi hade missat det, det var synd att vi inte hann med det. TV4 hade nog inte blivit så glada men vi ville bara ha lite roligt, säger Samir.

Han verkar dock inte speciellt ledsen över att kuppen inte blev av.

– Nej jag tror att folk kommer lyssna på låten ändå. Och vi fick ju sjunga den för en jättestor publik ändå.

Samir och Viktor har tidigare genomfört reklamkupper. I Melodifestivalen 2016 kastade killarna kläderna under numret Bada nakna. Efteråt tog Samir på sig en tröja med en logga på, något som SVT fick betala 100 000 kronor i böter för när de fälldes av Granskningsnämnden.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…