Mia Parneviks enorma saknad efter sin älskade Jesper

Mia Parneviks enorma saknad efter sin älskade Jesper
Den senaste tiden har Jesper Parnevik och Mia Parnevik tillbringat mycket tid ifrån varandra.
Annons

Jesper Parnevik, 50, och Mia Parnevik, 48, träffades för 30 år sedan och har hållit ihop sedan dess. Tillsammans har de barnen Peg, 19, Penny, 18, Philippa, 16 och Phoenix, 14. Tuffa småbarnsår i kombination med det faktum att Jesper när han stod på toppen på sin karriär hade drygt 200 resdagar per år kan nog få vilken relation som helst att svaja.

Annons
Jesper Parnevik och Mia Parnevik visar gärna upp sina känslor.

Men Jesper och Mia har hållit ihop i vått och torrt och de talar ofta och öppenhjärtigt om sina starka känslor för varandra – och hur de bär sig åt för att hålla kärleken vid liv.

– Vi tar alltid hand om varandra, har varandras ryggar och har alltid tid för varandra. Man har alltid tid att mysa, det är bara en prioriteringsfråga. Jag värderar sex lika mycket som jag värderar en mysig hemmakväll. Relevansen av att ha ett bra, hälsosamt sexliv, tror jag är a och o, sa hon i våras till Expressen.

Jesper Parnevik och Mia Parnevik träffades för 30 år sedan.

Men den senaste tiden har de dessvärre tillbringat mycket tid från varandra. Mia har befunnit sig i Stockholm medan Jesper har haft fullt upp med golfen. På sociala medier har Mia vid flera tillfällen skrivit hur mycket hon längtar efter honom. ”Miss you” och ”Längtar efter dig” är några av kommentarerna som går att läsa.

Men när det var Fars dag i USA den 19 juni fick de äntligen träffas. På Instagram berättade en euforisk Mia om lyckan under sin bild.

I choose you to have 4 kids with. You are love my King. It’s fathers day over there & I’m not going to miss it this time… #bestdadever.”

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…