Melroce Place-stjärnan gripen efter brutala attacken – fördes till sjukhus

Melroce Place-stjärnan gripen efter brutala attacken – fördes till sjukhus
Hon var den snygga förföriska tjejen i ”Melrose Place”. Numera är skådisen rejält nedgången och i helgen häktades hon efter att ha spöat sin kriminelle pojkvän och attackerat tre poliser.
Annons

Under 90-talet lärde världen känna Heather Locklear, 56, först som Mötley Crüe-trummisen Tommy Lees, 55, fru men framför allt som förföriska Amanda Woodward i tv-serien ”Melrose Place”. De 200 avsnitt som skådisen medverkade i blev toppen på karriären.  1993 skilde hon sig från Tommy och 1995 gifte hon om sig med nästa rockstjärna, Bon Jovi-gitarristen Richie Sambora, 58. Äktenskapet varade i elva år. Tillsammans fick makarna dottern Ava, 20.

Men på 00-talet gick både karriären och livet utför för stjärnan. Hon fick nöja sig med inhopp i tv-serier och små roller i filmer som aldrig nådde biograferna. 2006 skilde hon sig från Richie.

Annons

2008 greps Heather för rattfylla. Hon hamnade i ett allt tyngre tablett- och alkoholberoende, blev deprimerad och 2012 tvingades hennes syster Coleen ringa ambulans efter att hon försökt ta livet av sig. Trots det vägrade hon sedan lägga in sig på rehab.

– Hennes familj har gett upp hoppet och inser att om hon ska bli bra måste hon vilja det själv, sa en uppgiftslämnare då till People.

Sedan dess har allt bara blivit ännu jobbigare för skådisen som så sent som i höstas kraschade sin Porsche i ett dike i utanför Los Angeles och fick föras till sjukhus även om hon klarade sig utan allvarligare skador.

Och nu verkar den gamla skådisen vara struligare än någonsin tidigare. Sent i söndags kväll greps hon i sitt hem i Thousand Oaks, Kalifornien, och fördes till arresten i Ventura efter att först ha misshandlat sin pojkvän Chris Heissner, 57, och sedan attackerat tre poliser.

Annons

Det var Heathers egen bror som ringde 112 efter att hon börjat slå på pojkvännen, som från början är en gammal tonårskärlek hon nyligen återförenats med. Då fyra poliser något senare kom till den nerdekade stjärnans bostad för att försöka reda ut bråket och lugna de inblandade ska Heather ha gått till attack mot tre av dem.

– Hon var inte samarbetsvillig utan började puckla på och knuffa tre av poliserna, berättar Venturapolisens presstalesman för Radar Online.

Se bilderna från dramatiska gripandet här: 

Heather kördes först till sjukhus för att plåstras om eftersom hon även själv åsamkats vissa ytliga skador i tumultet som uppstått i hemmet. Därefter låstes hon in i en cell på den lokala polisstationen. Men redan klockan 06:30 släpptes skådespelerskan ut från häktet efter att ha betalat borgen.

– Hon betalade drygt 160 000 kronor för sin frihet uppger en källa.

Foto: IBL, Stella

Dela på:
Annons
Laddar