Meghans Markles oväntade gåva: ”Säger väldigt mycket”

Meghan Markle
Meghan Markle väljer att göra något unikt. Hon skänkte nyligen blommor till olika cancerorganisationer för att glädja sjuka barn och vuxna.
Annons

Meghan Markle, 37, prins Harry, 34, blir föräldrar för första gången i april. Sedan det kungliga bröllopet i maj förra året har hela Storbritannien spänt väntat på att paret ska få smått. Och den generösa Meghan gjorde nyligen något väldigt fint, hon donerade alla sina blommor hon fick vid sin babyshower till välgörenhet.

Det var när hennes vänner bjöd in henne att fira bebisens ankomst i New York nyligen som hon beslöt att lämna över alla blommor till en organisation som sedan lämnar dem vidare till bättre behövande. Denna gång fick cancervården för äldre personer på Ronald McDonald House Charities of New York och cancersjuka kvinnor och män vid Hope Lodges organisation stora fång med blomster.

Skänkte blommor från bröllopet med prins Harry

Även cancersjuka barn fick buketter av de vackra blommorna och en av gästerna vid babyshowern, Gayle King, 64, uttryckte vilken fantastisk gest det var av Meghan enligt People.

Annons

– Det var helt otroligt. Vi fick alla lära oss att göra vackra arrangemang, vi fick göra individuella vaser, sedan kontaktade Meghan organisationen Repeat Roses som kom för att hämta upp och sedan lämna över blommorna till respektive cancerorganisation, säger Gayle King och fortsätter:

– Det säger väldigt mycket om vilken fin människa hon är.

Det är inte första gången Meghan väljer att skänka blommor. Efter bröllopet i maj lämnades blommorna till St Joseps sjukhus i London som på sin Facebook lade upp en bild på en patient med famnen full av blommor och skrev:

Ett stort tack till Harry och Meghan samt deras florist Philippa Craddock. Det doftar helt ljuvligt här på St Joseph, en sådan fin gest”.

Efter att ha tillbringat fem dagar i New York sågs Meghan ta sig till flygplatsen för att resa tillbaka till Storbritannien.

Nästa anhalt är Marocko där hon och Harry ska sätta fokus på flickors utbildning och  stärka unga människors framtid, två av deras nyckelfokus som de båda brinner för.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…