Meghan Markles syster Samantha Grant klar för Big brother

Meghan Markles syster Samantha Grant klar för Big brother
Efter spekulationerna, nu bryter Samantha Grant tystnaden om sin medverkan i Big Brother. Halvsystern Meghan Markle lär inte följa hennes resa i dokusåpan.
Annons

Släkten är värst? Det stämmer åtminstone i Meghan Markles, 36, fall. Sedan det blev känt att hon skulle gifta sig med prins Harry, 33, har diverse familjemedlemmar gjort det mesta för att smutskasta henne och samtidigt ta tillvara på uppmärksamheten kring henne.

Annons

Förutom att sälja paparazzibilder på sig själva och i olika intervjuer talat illa om den tidigare Suits-skådespelerskan så har de haft mage att klaga på att Meghan Markle tagit avstånd från dem.

En av de allra värsta är halvsystern Samantha Grant, 53, som inte ens blev inbjuden till det brittiska prinsbröllopet. Nu ryktas det dock om att hon kommer få sina 15 minuter i rampljuset, uppgifter i olika medier hävdar att Samantha Grant är klar för den brittiska kändisversionen av Big Brother.

Hittills har den nyblivna hertiginnans halvsyster varken bekräftat eller dementerat, men i helgen bröt hon tystnaden i en intervju med Inside Edition.

Annons

– Varför inte, svarade hon när reportern tog upp ryktet och fortsatte:

– Livet håller på att casha in.

Samantha Grant är som redan nämnt en av de absolut värsta smutskastarna av Meghan Markle, och hon har i otaliga intervjuer bevisat sin bitterhet mot sin desto kändare lillasyster. Att hon nu får en möjlighet att själv bli känd ser hon bara som positivt.

– Du tar möjligheter som dyker upp och förhoppningsvis gillar du vad som händer och njuter av det. Det är inget fel med det, säger hon.

Samantha Grant är samtidigt på gång med att släppa boken The Diary of princess pushy’s sister. Hon hävdar bland annat att hon är den som fått uppfostra Meghan Markle under 12 års tid.

Inspelningen av Celebrity Big brother påbörjas i sommar. Vi gissar att det brittiska kungahuset inte stöttar Samanthas medverkan…

FOTO: Ibl, Stella

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…