Meghan Markles nya familjebeslut – veckor innan förlossningen

Meghan markles nya familjebelsut – veckor innan barnets födsel
Babylycka på mer än ett sätt? Meghan Markle hoppas kunna lappa ihop relationen med pappan och systern när barnet kommer i april.
Annons

Meghan Markle, 37, har länge haft en ansträngd relation till sin pappa Thomas Markle, 74, och syster Samantha. Strax före hennes bröllop med prins Harry, 34, iscensatte pappan papparazzibilder som han fick generöst betalt för. Han har efter händelsen erkänt att bilderna var fejkade och togs i samarbete med en papparazzifotograf.

På bilderna sitter Thomas på ett internetkafé och surfar på webbsidor som skriver om Meghan Markle och prins Harry. På en annan bild är Thomas Markle hos en skräddare där han får sina mått tagna. Han erkände i Ok! Magazine i slutet av sommaren att prins Harry frågat honom om bilderna var äkta innan storyn släpptes, och han ha då ljugit och sagt: ”Nej, jag fick mina mått tagna för en hoodie”.

Annons

Annons

– Harry har sagt till mig att jag aldrig skulle vända mig till media. Att det skulle sluta i tårar. Han sa, ”de kommer att äta upp dig levande”. Han hade rätt, sa Thomas till tidningen.

Själva bröllopet närvarade han inte heller på. I sista stund påstod Thomas ha behövt ställa in sin resa till Storbritannien för att han drabbats av en hjärtattack och tvingats till operation.

– Tråkigt nog kommer inte min pappa att närvara vid vårt bröllop. Jag har alltid brytt mig om min pappa och hoppas att han kan ges det utrymme han behöver för att fokusera på sin hälsa, bekräftade Meghan det hela i ett pressmeddelande från Kensington Palace.

Annons

Någon månad senare avslöjade dock tidningen Daily Mail att pappans hjärtattack var en bluff. Men när tidningen hörde av sig till sjukhuset för att bekräfta det han sagt fick de nämligen svaret att det inte funnits ”någon med det namnet” inlagd där det datumet som Thomas Markle skulle ha varit där. Historien om hjärtattacken var bara ett sätt för fadern att få medlidande och leda bort uppmärksamheten från de arrangerade bilderna.

Till slut skickade Meghan ett brev till sin pappa där hon vädjade till honom att ”sluta ljuga”.

”Om du älskar mig, som du säger i tidningarna att du gör, snälla sluta. Snälla låt oss leva våra liv i fred. Snälla sluta ljuga, snälla sluta skapa så mycket smärta, snälla sluta exploatera min relation till min man…”, skrev hon i brevet som Daily Mail tagit del av.

Annons

Infekterade relationen till systern

Förutom problemen i relationen med pappan, så har Meghans kontroversiella halvsyster Samantha Markle, 54, varit hertiginnans mest kritiska röst sedan systern började dejta prins Harry. I dokumentären ”Meghan and the Markles: A Family at War” sade Samantha att hertiginnan Meghan ”inte har ett hjärta”.

– Brustet hjärta? Nej, hans hjärta är förstört. Hon kan inte göra sig själv till offer här, sade systern enligt Mirror. 

Och så sent som i mitten av februari uppgav samma tidning att hon kommer att tjäna nästan en miljon kronor när Meghan och Harrys bebis kommer till världen. Den  skyhöga summan kommer bland annat från tv-dokumentärer, bokavtal och intervjuer som hon tar nästan 25 000 kronor i timmen för.

Annons

Men nu kan familjen trots alla svek vara på väg att försonas. Daily Mail rapporterar att Meghan vill träffa både sin pappa Thomas och styvsystern Samantha igen.

– Meghan hoppas och ber för att barnet ska föra hennes familj samman igen, säger en källa till tidningen.

Det är i april som Meghans och prins Harrys första barn förväntas födas. Meghan vill då, enligt uppgift, att både pappan och systern ska få träffa bebisen. Hon och prins har än så länge inte gått ut offentligt med vilket kön det är på barnet som kommer.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…