Meghan Markle stoppar flytten – efter obehagliga avslöjandet

Meghan Markle stoppar flytten till ​Frogmore Cottage
Prins Harry och Meghan Markle har skrivit på ett tvåårskontrakt för sitt drömhus Frogmore Cottage. Men nu vägrar Meghan flytta in.
Annons

Meghan Markle, 34, fick äntligen sin drömprins när hon gifte sig med Prins Harry, 37, i maj förra året. Kort efter bröllopet blev Meghan gravid och om ungefär fyra månader blir det kungliga paret föräldrar för första gången och så långt är allt bra. När de dessutom hittade sitt drömhus ute på landet verkade alla planer gå i lås.

Det är ett ombyggt stenhus, en gång en enkel lada från 1700-talet men idag ombyggt till en lyxig modern villa som lär vara värd runt 30 miljoner kronor. Tre stora sovrum samt ett stort dressingroom finns i huvudbyggnaden och i ett annex ligger ytterligare två sovrum, som ska vara till för personalen, allt enligt Svensk Damtidning.

Annons

Men nu är det ändrade planer. Meghan har panik över sin säkerhet och bilden på huset har spridits över världen. Hon är rädd för både kidnappare och kriminella gäng som lär husera i området. Dessutom vill hon kunna sola ogenerat och gå ut med hundarna utan att riskera att bli filmad av drönare.

Hemliga sexmöten

Ryktet säger även att det på en gaywebsida står att stället är perfekt för att träffas för hemliga möten.

Ett lungt ställe, perfekt att träffa par, gays och voeyerer, se upp för polis bara”, berättar Nationalenquirer.com

Det kommer att bli dyrt för paret att se till att ha säkerhet omkring sig så nu har de släppt huset och letar efter något annat. De hade bråttom att signera avtalet men nu står de med ett dyrt hus som de inte kan bo i.

Men de sitter inte i sjön. De har ett permanent boende, Adelaide Cottage, som renoverats för över 13 miljoner kronor och bland annat installeras ett mycket avancerat säkerhetssystem. Enligt uppgifter är även två av rummen klara, barnrummen.

 – Harry och Meghan känner båda två att Adelaide Cottage är det perfekta stället för dem att uppfostra en familj tillsammans, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…