Mattias Klum om sin nya fästmö: Den bästa i mitt liv

Mattias Klum om sin nya fästmö: Den bästa i mitt liv
Det är snabba skurar i naturfotografen Mattias Klums liv. Tidigare i år gick skilsmässan från exfrun Monika igenom men nu har han redan en ny fästmö, Iris Alexandrov heter hon.
Annons

Förra hösten gick naturfotografen och ”Fridlyst”-profilen Mattias Klum, 48, skilda vägar från sin fru sedan 22 år tillbaka, Monika Klum, 47, och skilsmässan blev definitiv tidigare under 2016. Men Mattias deppar inte för det. Under Svenska hjältar-galan visade tv-stjärnan upp sin nya fästmö, fotokonstnären Iris Alexandrov, 35.

Annons

– Min fästmö Iris är det bästa i mitt liv, säger Mattias till Hänt.se.

klum-mattias

Mattias Klum med nya kärleken Iris Alexandrov.

Paret träffades via sitt gemensamma intresse för fotografi och konst och blev ett par i våras. I juli tog paret nästa steg och förlovade sig och det går inte att ta miste på Mattias känslor för sin käresta.

– Jag har en otrolig tur som får jobba med det jag älskar, det har vi båda. Med Iris känner jag att jag kan utvecklas i en ny riktning och hon ger mig också en ännu större livslust. Hon är bra för mig både konstnärligt och privat, berättar han.

2017 se ut att bli ett stort år på kärleksfronten för kärleksparet som planerar att skrida ner för altargången.

Annons

– Det blir nog bröllop under 2017. Jag skulle tro att det blir ett höstbröllop, säger Mattias.

4.04262778

Mattias var gift med fotografen Monika i 22 år.

Foto: Charlotte Brunzell, IBL

Dela på:
Annons
Laddar