Annons

Martin Stenmarck avslöjar sitt hemliga sexknep med HannaAnnons


Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har varit ett par i 19 år. Nu avslöjar artisten parets sexhemlighet – som får förhållandet att blomma.

Artistparet Martin Stenmarck, 43, och Hanna Hedlund, 41, har varit ett par i snart tjugo år. I augusti förra året vigdes paret i allra största hemlighet på Fredriksborgs fästning på norra Värmdö. Närvarande fanns, förutom parets barn Ida, 11, Love, 8, och Saga, 3, en lång kändislista om deltog på artistparets stora dag.

Annons

Och trots två decennium av kärlek, så lyckas paret fortfarande hålla förälskelsen vid liv. Nu avslöjar Martin Stenmarck ett av deras mer intima hemligheter bakom den långvariga kärlekslyckan. I ett klipp som tv-profilen Martin Björk, 44, har publicerat på Instagram svarar nämligen Martin på frågan om vad hans vanligaste ursäkt är, när han inte orkar ha sex med sin fru.

Men något sådant tillfälle har aldrig uppstått. Martin Stenmarck menar att han alltid orkar med en kärleksstund med frun när hon vill.

– Det har aldrig skett och kommer aldrig att ske att jag inte orkar. Knacka mig på axeln bara så är jag i gång, säger artisten i videon och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Martin Stenmarck får sexinviter av män: ”Stående inbjudningar”

Då får artisten frågan vad Hanna Hedlunds vanligaste ursäkt är när inte hon orkar ligga med honom.

– Hon säger: ”Fan, nu har vi ju redan gjort det. Jag orkar inte”, säger Martin Stenmarck med ett skratt.

Vilken är @martinstenmarck favoritursäkt för att slippa ha sex med sin fru? ? #intimtmedbjörken

A post shared by Martin Björk (@martinbjork) on

Hanna Hedlund har också tidigare berättat för Hänt om parets knep för att få relationen att blomstra år efter år.

– Behandla varandra som om man faktiskt bara har dejtat i en vecka. För oss är det jätteviktigt att dejta och att vi ser till att vi har roligt ihop. Och sluta aldrig överraska varandra. Fortsätt med det, har hon sagt.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund friade till Stenmarck: ”Jag väntar fortfarande”

Foto: IBL

Annons


Annons


Laddar